Cum s-au filmat Cristi Pulhac și soția lui, în plină epidemie de coronavirus. VIDEO

Publicat: 20/03/2020 | 00:14

Cum s-au filmat Cristi Pulhac și soția lui, în plină epidemie de coronavirus. Cei doi au stârnit hohote de râs în mediul online.

Coronavirusul a băgat panică în toată lumea. Autoritățile din România i-a sfătuit pe cetățeni să stea la domiciliu și, pe cât posibil, să nu interacționeze cu foarte multe persoane. Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc au decis să se autoizoleze, iar excepție nu fac nici Cristi Pulhac cu soția lui.

Multe vedete își ocupă timpul cu cititul, exerciții fizice la domiciliu, vizionează filme și seriale și… altele fac filmulețe haioase. Cristi Pulhac și soția lui s-au filmat într-o ipostază haioasă. (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

La începutul video-ului, Raluca apare într-o rochie elegantă și soțul ei într-un costum negru și cămașă albă. La câteva minute, hainele și rolurile se schimbă! Cristi apare îmbrăcat în rochia soției, iar Raluca în costum.

Cristi Pulhac și Raluca, patru ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de patru ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință. După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Dinamovistul a invitat-o în oraș și așa au descoperit că sunt suflete pereche, iar destul de repede a și cerut-o de soție.