Cum s-au cunoscut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu. Artistul s-a îndrăgostit instantaneu. „Pasiune mare, scântei multe”

Publicat: 20/12/2020 | 14:27

Dan Bittman este cunoscut pentru atitudinea de cuceritor și a avut de-a lungul timpului pasiuni pentru unele dintre cele mai frumoase femei din România. Printre iubirile artistului se numără și Mihaela Rădulescu, alături de care a avut o relație la început anilor ’90.

Se pare că între Ban Bittman și Mihaela Rădulescu a fost pasiune la prima vedere, cel puțin din partea artistului. Acesta a cunoscut-o pe diva de la Monaco pe vremea când avea o relație cu Dan Chișu și a știut din prima secundă că o să fie împreună cândva. Ceea ce s-a și întâmplat. (CITEȘTE ȘI: AU FORMAT SAU NU MONICA ODAGIU ȘI DAN BITTMAN UN CUPLU? TÂNĂRA A VORBIT PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE SPECULAȚIILE APĂRUTE ÎN PRESĂ. „VREM SĂ STĂM DEPARTE”)

 „A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona.

 Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva. Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis”, a dezvăluit Dan Bittman.

Pasiunea s-a stins

Cei doi au format un cuplul la începutul anilor ’90, atunci când Mihaela Rădulescu numai cei intrase în televiziune. Dacă la acea vreme pasiunea a fost mare, acum focul s-a domolit. Mai mult, Dan Bittman a declarat că nu este încântat de ajustările estetice pe care fosta iubită le-a făcut și nici de bărbatul lângă care a ales să rămână. (VEZI ȘI: MIHAELA RĂDULESCU ȘI-A UMILIT PRIMUL IUBIT! CE SPUNE DESPRE NOAPTEA EȘUATĂ DE AMOR ÎN CARE ȘI-A PIERDUT INOCENȚA: „CRED CĂ ARE ȘI ASTĂZI PROBLEME”)

„Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă. Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la «tunning» şi la expunere, după părerea mea. Oricum, ea nu poate să fie altfel. Aşa trăieşte şi aşa o să moară. În ultima emisiune, în direct, am vrut să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori”, a declarat Dan Bittman, acum ceva timp pentru Adevărul.