Cum s-au afişat Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună. Au făcut deliciul fanilor, pe internet

Publicat: 24/06/2020 | 10:45

Cum s-au afişat Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună. Fanii celor doi sunt în extaz!

Au tot existat zvonuri conform cărora ar avea o relație, dar au negat. Cel puțin până acum! Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar fanii artiștilor sunt în culmea fericirii.

Amna, buna prietenă a lui Edward Sanda, l-a dat pe acesta de gol. Așa că artistul nu a avut de ales și a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste cu Cleopatra, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

Recent, cei doi au făcut un live împreună, iar fanii s-au bucurat să-și vadă idolii împreună. Mai ales că Edward și Cleopatra colaborează și în plan muzical, așa că nu este exclus să scoată o nouă melodie cât de curând. (VEZI ȘI: GHIȚĂ AR ÎNNEBUNI DACĂ AR VEDEA-O! CUM A PUTUT IEȘI CLEOPATRA STRATAN DIN DUȘ! TÂNĂRA DE 17 ANI, SURPRINSĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ CARE INDUCE BĂRBAȚII ÎN EROARE! FOTO)

Cât câștigă Cleopatra Stratan

CANCAN.RO a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tânăra artistă. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN, IPOSTAZĂ PROVOCATOARE LA DOAR 16 ANI! IMAGINEA CARE A STRÂNS MII DE LIKE-URI)

Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro. În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane.