Cum s-au accidentat în trafic Adda și soțul ei, Cătălin Rizea: ”Ia uitați-l pe domnul caz social Cătălin cel iubit de mame și mătuși!”

Publicat: 24/06/2021 | 23:16

Adda a povestit cum ea și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au accidentat în trafic unul pe celălalt. Avea să spună și finalul: ”Am făcut amiabilă!”

De curând, Adda și Cătălin au avut un incident în trafic. S-au lovit cu mașinile, iar întâmplarea a devenit amuzantă atunci când chiar artista a povestit-o. ”Ia uitați-l pe Domnul Caz Social Cătălin Cel Iubit De Mame Și Mătuși Rizea cum exagerează… Bine, adevărul e că acum două zile i-am lovit mașina…de fapt, ne-am lovit mașinile. Că am intrat în el. Dar am făcut amiabilă!”, a povestit Adda în mediul online.

La rândul lui, Cătălin Rizea a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. „Acum vreo două zile, a trebuit să merg cu nevastă-mea să vedem o locație și am zis să mergem fiecare cu mașina lui pentru că, de acolo, Adda trebuia să meargă la studio și eu în altă parte. M-am oprit să o asigur din stânga într-o intersecție, iar nevastă-mea bineînțeles că a uitat să pună piciorul pe frână și s-a oprit direct în mașina mea”, a povestit Cătălin Rizea. (CITEȘTE ȘI: ADDA ȘI CĂTĂLIN RIZEA, EXPERIENȚĂ DE COȘMAR ÎN VACANȚĂ ÎN GRECIA! CE AU PĂȚIT CEI DOI: „EFECTIV ERA APOCALIPSA”)

„Nu e adevărat, eram cu piciorul pe frână, doar că mi-a scăpat caserola cu mâncare și m-am aplecat după ea. Eu nici nu am simțit că te-am lovit. Nu știi că te-am sunat și ti-am zis „bă, ce era să ne lovim” și tu mi-ai zis că chiar ne-am lovit. Eu am simțit o zdruncinătură”, a intervenit Adda.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, atunci când fostul concurent de la Chefi la cuțite a mers la mare alături de o gașcă de prieteni. Întâmplarea a făcut ca unul dintre prietenii săi să o placă pe una dintre prietenele Addei, iar atunci toată gașcă s-a întâlnit cu cea a cântăreței care avusese și concert la malul mării. (NU RATA: ADDA BALADA, CRITICATĂ DE INTERNAUȚI DUPĂ CE A SPUS CUM ÎNCEARCĂ SĂ SE VINDECE DE BOALA RARĂ DE CARE SUFERĂ „TOCMAI AI DAT CU ȘUTUL”)

Întâlnirea trebuia să fie una scurtă, însă cele două grupuri au petrecut împreună toată noaptea. ”Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi”, a spus Adda la Neatza cu Răzvan și Dani.