Cum s-a transformat Bianca Drăgușanu în „Barbie de România” + Culisele divorțului lui Liviu Guță

Publicat: 13/05/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS te așteaptă! Apasă butonul PLAY pentru cele mai tari exclusivități din showbiz. Iată, în câteva cuvinte, subiectele ediției de astăzi.

BIANCA DRĂGUȘANU, O DIVĂ ÎN CONTINUĂ TRANSFORMARE

Operațiile estetice au transformat-o pe Bianca Drăgușanu în ”Barbie de România”. La ce intervenții a apelat de-a lungul anilor, dar și câți bani a scos din buzunar pentru a deveni una dintre cele mai apreciate dive, aflați imediat.

CARE SUNT, DE FAPT, MOTIVELE DESPĂRȚIRII DINTRE LIVIU GUȚĂ ȘI ROXANA

Liviu Guță se desparte de soție la un an și de trei luni de la căsătorie! Este al doilea divorț al artistului, iar motivele par să se repete la indigo. CANCAN NEWS vă prezintă detalii exclusive din culisele separării.

ELE SUNT CELE MAI “PUPĂCIOASE” VEDETE DIN ROMÂNIA

Loredana Groza și Delia au “încins” scena de la iUmor cu sărutul lor. Dar nu sunt singurele! CANCAN NEWS vi le prezintă pe cele mai pupăcioase vedete de la noi! Au lăsat acasă prejudecățile și s-au sărutat în văzul tuturor.

FINUL MIREL RĂDOI, LA CONCURENȚĂ CU NAȘUL GIGI BECALI, ÎN PARADA MAȘINILOR DE LUX

Fotbalul nu este numai despre mingea băgată în poartă, ci și despre bogățiile greilor celui mai iubit sport din întreaga lume! Mirel Rădoi a „tocat” 2 milioane de euro pe cele mai scumpe și mai luxoase mașini, iar noi avem imagini exclusive cu noul bolid pe care îl deține!