Cum s-a ținut o nuntă la Strehaia în pandemie: Cântăreții, cu măști, mireasa, îmbrăcată bine! Ce dedicații s-au dat

Publicat: 10/01/2021 | 19:18

Gata cu aroganțele acum, odată cu pandemia de coronavirus. Sau mai subțire! Cel puțin asta a demonstrate nunta de la Strehaia, unde cântăreții au purtat măști, iar mireasa s-a înfofolit bine.

Se poate spune că a fost o nuntă de criză, acolo unde altădată se încingeau berbecii la proțap, iar regii manelelor făceau coadă să urce pe scenă. Și dedicațiile curgeau cu nemiluita! (CITEȘTE ȘI: MINUNEA” S-A PRODUS LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2021. LEO DE LA STREHAIA ȘI ANCA S-AU ÎMPĂCAT „DANA CRIMINALA, NU MĂ MAI SUNA!”)

Cum s-a ținut o nuntă la Strehaia în pandemie: Cântăreții, cu măști, mireasa, îmbrăcată bine! Ce dedicații s-au dat

S-a petrecut la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar imaginile au fost postate pe Youtube. Doar comuna a mai răms celebră…cu numele: Strehaia. Evenimentul s-a desfășurat într-un imobil nefinisat, în care încă se mai vedeau materialele de construcții, ușile casei au fost lăsate deschise, iar la una din ieșiri a fost instalat un cort. Lume puțină și răsfirată, iar invitații și chiar mireasa au mai pus o haină în plus pe ei pentru a evita frigul, scrie wowbiz.ro.

”Pentru toți băieții care poartă măsurile de protecție și de prevenire a coronavirusului. I-auzi!!! Se primesc 500 pe pandemie, pentru tinerii căsătoriți!”, a fost strigarea solistului care tocmai primise o comandă de dedicație. Iar special pentru această petrecere a fost compus și o piesă pe care solistul a interpretat-o spre amuzamentul tuturor. (NU RATA: UN TÂNĂR DIN VASLUI, CĂRUIA FLORIN SALAM ȘI ALȚI MANELIȘTI ÎI FĂCEAU DEDICAȚII SPECIALE ÎN CLIPURI, A FOST GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN LOCUINȚA DIN VIENA)

”Nu mai este veselie, că afară-i pandemie

Nu mai merge cum mergea, că ne ia poliția

Nu mai pot nici să fumez, că masca o găuresc

Ce să facem, mai nimic, parcă s-a mai potolit.

Ne-a omorât virusu, nu ni se umple sacu’…

Ce bine ne mai era, de nu ne-am infecta…”