Cum s-a relaxat Nuțu Cămătaru pe plaja milionarilor + Ce a făcut când nu l-a văzut “Brazilianca”

Publicat: 28/06/2020 | 23:52

Unul dintre cei mai temuți interlopi din România a avut o apariție de senzație pe plaja milionarilor din Mamaia. A respectat distanțarea socială și s-a lăfăit pe un șezlong, ca un barosan. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Nuțu Cămătaru, personaj binecunoscut în lumea interlopă din Capitală şi nu numai, pe una dintre cele mai renumite plaje din stațiunea-fanion a litoralului românesc. (CITEȘTE ȘI: NUȚU CĂMĂTARU A PARTICIPAT ÎN ÎNCHISOARE LA SPECTACOLE, SLUJBE ȘI… CONCURSURI TEMATICE!)

Obişnuiţi cu imaginea ”fioroasă” a temutului Nuțu, martorii au fost surprinși să îl vadă în ipostaza unui om obişnuit! Din câte se pare, controversatul interlop se teme totuși de ceva, iar acel lucru este noul coronavirus. Pe plaja preferată de milionari, Nuțu a respectat, întocmai, distanțarea socială chiar dacă alături de el se afla și un amic.

Capul lumii interlope din București s-a tolănit pe un șezlong și se pare că a profitat de faptul că sexoasa lui soție, Claudia ”Brazilianca”, nu se afla prin preajmă, așa că a tras cu ochiul la formele apetisante ale tinerelor care se aflau prin preajmă. (VEZI ȘI: TRAFICANT DE DROGURI, UMILIT ÎN ÎNCHISOAREA DE LA PLOIEȘTI. ”LOCOTENENȚII” LUI NUȚU CĂMĂTARU L-AU STROPIT CU URINĂ ȘI FECALE!)

Nuțu Cămătaru a păstrat distanța socială la plajă

Fraţii Cămătaru, condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare

Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, dar şi şefii grupării „Sportivilor” au fost condamnaţi, în 2017, la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care era pe rolul instanţelor de patru ani şi jumătate.

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Şeful clanului Sportivilor a fost condamnat, la rândul lui, la nouă ani de închisoare.

Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. (NU RATA: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Cel mai vestit interlop din România, apariție de zile mari pe plaja milionarilor

Eliberat în primăvara anului trecut!

În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni, primită într-un dosar de șantaj și tâlhărie.

Potrivit portalului instanțelor, Judecătoria Găești a admis „propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion” și a dispus „liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion”. Procurorii nu au contestat decizia, așa că Nuțu a fost pus în libertate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.