Cum s-a „reabilitat” Răzvan Simion în fața iubitei

Publicat: 08/03/2021 | 23:42

Răzvan Simion s-a „reabilitat”, la un pahar de vin, în fața iubitei, după glumele făcute cu Ramona Olaru, colega de platou. CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu simpaticul prezentator de la “Neatza” și bruneta care l-a cucerit după despărțirea de Lidia Buble.

Scenele filmate înlătură orice speculație privind o eventuală relație “paralelă”. Chiar dacă Răzvan și Ramona își mai fac complimente și dau senzația că flirtează pe culoarele televiziunii, se pare că inima prezentatorului de la matinal e “luată” de sexy-bruneta Daliana, o fostă membră a echipei “Visuri la cheie”, de la Pro TV. Răzvan și Daliana au fost “deconspirați” chiar de fiica prezentatorului, într-o postare pe Instagram.

Romantici, la un pahar de vin

Se pare că, de nouă luni, inima lui Răzvan Simion a reînceput să bată iar din iubire! După despărțirea de Lidia Buble, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a lăsat cucerit de o frumoasă brunetă și se pare că între cei doi există o chimie pe care nici măcar zvonurile potrivit cărora prezentatorul din Antenă și Ramona Olaru ar avea o relație nu au putut-o destrăma.

(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION S-A DESPĂRȚIT DE IUBITA BRUNETĂ? CUM A PETRECUT PREZENTATORUL DE VALENTINE’S DAY)

După speculațiile legate de o posibilă idilă între Răzvan Simion și Ramona Olaru, matinalul s-a „revanșat” față de iubita lui, Daliana Răducan. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu îndrăgostiții momentului, într-un cadru extrem de romantic.

Răzvan Simion a ieșit la un pahar de vin alături de Daliana Răducan

Răzvan Simion și-a scos în oraș iubita, pe Daliana Răducan, într-un cadru romantic, la restaurantul Caju, al lui Joseph Hadad. Cei doi au stat de vorbă în compania unui pahar de vin și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Îmbrăcați lejer, îndrăgostiții și-au împărțit zâmbete și priviri care vorbeau de la sine și au petrecut o seară pe cinste, ca un cuplu veritabil. După ce s-au distrat pe cinste, cei doi au luat un Uber și au plecat către casă.

Iubita lui Răzvan Simion a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”

S-a aflat cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. Bruneta sexy se numește Daliana Răducan și este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din București.

Deși au încercat să-și țină relația departe de ochii lumii, cea care i-a dat de gol pe îndrăgostiți este chiar fiica „matinalului” de la Antena 1, Ianca.

Atunci când a împlinit 16 ani, puștoaica lui Răzvan Simion a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu tatăl său, dar și cu iubita lui, Daliana.

(NU RATA: CINE ESTE, DE FAPT, IUBITA LUI RĂZVAN SIMION)

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea de pe site-ul Dalianei.

Potrivit informațiilor din presă, Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună și se înțeleg foarte bine. Apropiații celor doi susțin că sunt extrem de îndrăgostiți și formează un cuplu sudat, în ciuda tuturor speculațiilor apărute în spațiul public.

Răzvan Simion, înainte de a se urca în Uber, la plecare

„Glumițele” cu Ramona Olaru, date uitării

Recent, s-a zvonit în spațiul public că Răzvan Simion și Ramona Olaru ar avea o relație mai mult decât profesională.

„Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, ne-a dezvăluit, recent, unul dintre oamenii angajați la matinal. Iată însă că relația dintre Răzvan și Daliana este, de fapt, una mult mai solidă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.