Cum s-a răzbunat George Burcea după ce Andreea Bălan a băgat divorț. Nicio femeie nu merită așa ceva

Publicat: 10/05/2020 | 13:02

Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației, iar actele de divorț – așa cum a declarat chiar Andreea – au fost depuse. O eventuală împăcare a celor doi este exclusă, chiar dacă au fost unii dintre fani care au mizat pe o astfel de variantă, însă fiecare va porni pe drumul său.

Andreea Bălan a recunscut că i s-au pus foarte multe întrebări referitoare la puterea pe care o are, în această perioadă, precizând că alege să zâmbească și să rămână pozitivă. ”Primesc multe mesaje de la voi in care ma intrebati cum pot fi pozitiva si sa zambesc in momente mai putin placute. Raspunsul este urmatorul: Cred cu tarie ca atragem ceea ce gandim, gandurile transformandu-se in frecvente care ne aduc in viata exact ceea ce e in mintea si in sufletul nostru. Cred ca bucuria sau fericirea sunt alegeri pe care le facem zi de zi si daca ma trezesc cu o anumita stare mai putin placuta, aleg sa zambesc, sa raman pozitiva si incerc sa alung gandurile neplacute si sa vad partea plina a paharului”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

Apropiați ai fostului cuplu spun, acum, că George Burcea și Andreea Bălan sunt precum ”șoarecele și pisica”, fiindcă amândoi au acumulat ”frustrări” de-a lungul timpului. Mai mult, apropiații au declarat că Goerge Burcea nu i-a mai trimis niciun ban Andreei, de când a plecat. “Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor. De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvăluiți apropiați ai celor doi foști parteneri.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN I-A DAT „FATALA” LUI GEORGE BURCEA: „AM PRIMIT MESAJE ÎN CARE…”)

Ce spune George Burcea

Din ceea ce transmit apropiații fostului cuplu, George Burcea ar dori să se implice financiar, însă nu mai are spectacole și nici reclame, totul din cauza pandemiei de coronavirus. Dar a promis că se va implica, din nou, după ce totul va reveni la normal.

”El, la rândul lui, spune că ar face-o cu cea mai mare plăcere, însă nu mai are spectacole și nici reclame, din cauza pandemiei de coronavirus. George a promis că imediat ce își va relua activitatea, va contribui și financiar la creșterea fetițelor, atât cât își va permite”, au mai spus apropiații Andreei și ai lui George, potrivit impact.ro.

(VEZI ȘI AICI: DE AICI A ÎNCEPUT CALVARUL! GEORGE BURCEA DESPRE ANDREEA BĂLAN: „TOTUL E…”)