Cum s-a răzbunat Dani Mocanu pe polițistul care l-a amendat. Tatuajul obscen sub buric

Publicat: 16/06/2020 | 11:04

Dani Mocanu s-a răzbunat pe polițistul care l-a ”turnat”, așa zice manelistul. Astfel, Mocanu și-a făcut un tatuaj obscen chiar sub buric. Și-a scris patru litere plus numele agentului.

CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU, ÎNREGISTRAT CÂND SPĂRGEA O MAȘINĂ! CE A VRUT SĂ IA MANELISTUL

Dani Mocanu era amendat de un polițist în perioada stării de urgență, pentru că a ieșit la o blimbare cu bolidul său impresionant. A uitat de declarația pe proprie răsundere și a fost, imediat, taxat. Amenda a fost uriașă, manelistul, revoltat. Degeaba a încercat să justifice într-un fel, agentul nu a avut deloc milă de celebrul artist.

După acel episod, Dani Mocanu a declanșat războiul online cu polițistul. ”De obicei, polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amendă… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, scria Dani Mocanu pe Facebook.

Și pentru că dorința nu i s-a îndeplinit, manelistul a trecut la next level: în fiecare postare punea un hashtag în care numele polițistului era asociat cu un cuvânt nu tocmai ”ortodox”, scrie wowbiz.ro. Apoi, Dani Mocanu a luat o altă decizie: și-a tatuat cele patru lidere, apoi a continuat cu numele polițistului. Sub buric!

Cum s-a răzbunat Dani Mocanu pe polițistul care l-a amendat. Tatuajul obscen sub buric

Dani Mocanu nu este la prima dispută cu polițiștii. Anul trecut, manelistul a stat la audieri, fiind acuzat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de săvârşirirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare. ”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, spunea atunci Dani Mocanu. ”Ce se întâmplă este foarte absurd, dar legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, a încheiat manelistul.