Cum s-a „răzbunat” Antonia pe săptămânile de izolare. Iubita lui Alex Velea a ieșit la NUBA cu prietenii, și-a făcut selfiuri, dar a „scăpat” și un gest obscen

Publicat: 05/01/2021 | 23:31

Uite pandemia, nu e pandemia! Antonia s-a distrat ca în vremurile bune alături de prietenii săi, la NUBA, iar, în ciuda faptului că s-a speculat că ar fi fost testată pozitiv cu COVID-19, artista nu se sperie deloc de virus și a dovedit-o din plin.

Antonia s-a „răzbunat” din plin pentru cele două săptămâni de izolare, în care s-a speculat că ar fi suferit de COVID-19, mai ales după ce a postat o imagine cu o branulă în braț, cu mențiunea „Sănătatea mai întâi. Sunt bine”. Iar dovada pe care v-o prezintă CANCAN.RO este mai mult decât concludentă.

Antonia și-a luat prietenii și a ieșit la NUBA, ca în vremurile bune. S-au distrat, au făcut selfie-uri, ba chiar, într-un moment de relaxare totală, artista a „scăpat” un semn obscen, poate chiar la adresa situației care i-a pus în pericol sănătatea. Cert este că Antonia nu pare deloc speriată de boală, iar asta se vede și din faptul că nu a purtat mască de protecție nici înăuntrul cafenelei, dar nici afară.

Antonia, distracție pe cinste la NUBA, alături de prietenii săi

CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu nimeni alta decât Antonia, în plină distracție! Chiar dacă situația epidemiologică de la noi din țară ne obligă, în continuare, să purtăm masca de protecție, artista nu se sperie de COVID-19 și sfidează pandemia!

NU RATA: ANTONIA, TESTATĂ POZITIV CU VIRUSUL SARS-COV-2? MĂRTURISIREA EMOȚIONANTĂ FĂCUTĂ DE “SOȚIA” LUI ALEX VELEA

Antonia, gesturi obscene la NUBA

Antonia a fost observată pe stradă fără mască și nici măcar atunci când a intrat la NUBA alături de prietenii săi, artista nu a purtat-o. Veselă din fire și extrem de naturală, iubita lui Alex Velea a râs non-stop la masă, a mâncat, a băut și s-a simțit extrem de bine.

Și cum fanii săi de pe social media trebuie să fie ținuți la curent cu activitatea ei, Antonia a pus mâna repede pe telefon și a făcut câteva selfie-uri în diverse ipostaze, numai că, la un moment dat…surpriză! Artista a ridicat degetul mijlociu la cameră, fără nicio reținere.

E clar… pandemia nu a schimbat-o deloc pe Antonia, căci artista este la fel de naturală și se comportă fix așa cum îi place, în ciuda faptului că ar fi putut fi judecată de alți oameni. După o porție copioasă de râs și voie bună în compania potrivită, Antonia și-a îmbrățișat puternic o prietenă, la ieșirea din NUBA, iar mai apoi s-a grăbit să plece spre casă.

Antonia, gesturi obscene la cameră

De ce ar fi ajuns Antonia, recent, la perfuzii

Antonia a reușit încă o dată să își sperie fanii din mediul virtual. Artista le-a dezvăluit, de curând, că a ajuns la spital, în perfuzii. Deși nu prea a avut concerte, iubita lui Alex Velea a păstrat o legătură neîntreruptă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, loc în care-i ține la curent cu orice noutate. La fel s-a întâmplat și acum.

Astfel, luni încă de când s-a trezit, Antonia a făcut mai multe InstaStory-uri, „luându-i” pe internauți peste tot cu ea, inclusiv la sala de sport. Ceea ce a urmat însă a provocat îngrijorare. Antonia a postat o imagine în care se putea vedea că are branulă în braț, lucru ce i-a îngrijorat pe toți. Din dorința de a nu crea panică, Antonia le-a spus că a făcut acest lucru pentru sănătatea ei și că este bine. „Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)”, a scris Antonia la InstaStory.

CITEȘTE ȘI: L-A LĂSAT PE VELEA ȘI A LUAT-O PE ANTONIA. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ CONNECT-R DESPRE ARTISTĂ

Totodată, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere. „După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de «vindecare» să îmi fac un tratament”, a continuat iubita lui Alex Velea.

A avut sau nu COVID-19?

În vârstă de 31 de ani, Antonia s-ar fi infectat cu noul coronavirus… sau, cel puțin, acest lucru a lăsat să se înțeleagă zilele trecute, atunci când a urcat pe Instagram un boomerang realizat pe bancheta unei mașini, alături de textul “When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir ciudat)!!!”.

Pe social media, partenera de viață a lui Alex Velea a postat doar fotografii realizate în casă sau la evenimente care au avut loc cu mult înainte de această lună a sărbătorilor, iar acest detaliu îi face pe unii dintre internauți să creadă că, într-adevăr, ar fi contractat COVID-19. Cu toate acestea, artista nu a făcut nicio declarație în acest sens.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.