Cum s-a răzbunat această femeie din Arad pe maşina fostului iubit, după ce a părăsit-o. Râzi cu lacrimi. FOTO

Publicat: 25/06/2020 | 15:19

O femeie din Arad a decis să se ”răzbune” pe fostul iubit după despărțire. Tânăra i-a lăsat un mic ”cadou” bărbatului pe mașina acestuia.

O tânără din Arad a marcat la propriu ziua despărțirii de iubitul său. Într-un mod amuzant, aceasta i-a lăsat câteva mesaje de ”adio” fostului său iubit pe autoturismul lui. Ea a scris cu un ruj pe geamuri și capotă câteva lucruri pe care bărbatul să nu le uite niciodată: „Chiar credeam în tine! Credeam că mă iubești. Îmi pare rău că s-a terminat așa. Ești un bou pe care l-am iubit. Ești un fraier! Te-am iubit foarte mult.”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fată pe mașina bărbatului.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Stanciu și-a apărat titlul în Cehia » Mijlocașul naționalei a devenit matematic din nou campion cu Slavia Praga!

De menționat faptul că decepția fetei nu a făcut ravagii de nereparat, în comparație cu alte femei geloase. Anul trecut, o altă tânără furioasă pe iubitul care o înșelase i-a marcat acestuia mașina. Aceasta a luat un spray de culoare neagră și i-a scris bărbatului pe mașină cele mai jignitoare cuvinte.

CITEȘTE ȘI: Telenovela Vulpița și Viorel, trasă la indigo la Constanța! Viorica a rămas singură cu copilul după ce soțul, fost proxenet, a băgat divorț

Pe portiera mașinii a scris mare cuvântul „curvar”, ceea ce îl descrie pe bărbat ca fiind prins cu alte femei în timp ce era într-o relație. Pe capota mașinii femeia a scris cu aceeași idignare „porc misogin”, după care a continuat cu portagajul mașinii scriind cuvântul „misogin”.

CITEȘTE ȘI: Jurnalistul de investigație Silviu Mănăstire intervine în scandalul interlopilor infiltrați în Poliția Locală: ”A existat o grupare interlopă de trafic de droguri de mare risc”

Internauții nu s-au putut abține de la comentarii: „Vand BMW porc ordinar edition cu usi curvar si eleron misogin editie limitata”, un alt utilizator din online a scris „mie mi se pare reclama gratuita. as vrea sa-mi scrie si mie cineva de astea pe bicicleta..”.