Cum s-a pozat Anamaria Prodan în centrul Capitalei. Nu i-a păsat că încurcă traficul! FOTO

Publicat: 03/02/2020 | 12:05

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Vedeta nu duce deloc lipsă de imaginație atunci când vine vorba să-și facă o fotografie. Recent, și-a surprins fanii cu o imagine de zile mari, realizată în centrul Capitalei.

(CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ SUB CENTURĂ PENTRU PRO TV! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CU ANTENA. ÎN CE EMISIUNE VA PUTEA FI VĂZUTĂ)

Îmbrăcată super-elegant, Anamaria Prodan s-a dus în mijlocul străzii și, cu zâmbetul pe buze, s-a lăsat pozată. Nu i-a păsat deloc că la doar câțiva metri în spatele ei se afla un troleibuz și că încurcă traficul. “Noapte bună!, a scris sexy-impresara în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan, avere de aproape 100 milioane de euro

Recent, invitată la un post de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care a reușit să o acumuleze până acum. “Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani)