Cum s-a „înmuiat” „Spaima interlopilor” în fața unui nevoiaș desculț. „Nu mai plânge, îți dau șosetele mele”

Publicat: 26/12/2020 | 19:02

„Spaima interlopilor” are o inimă mare! Mircea Ursu și-a dat șosetele din picioare pentru un nevoiaș din scara blocului. Cel supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” a filmat întregul „proces” de binefacere.

Este supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” și considerat ”Spaima interlopilor”. Mircea Ursu este un dur, în adevăratul înțeles al cuvântului, provocându-i, fără reținere, pe toți capii lumii interlope.

Temutul bărbat are însă și o inimă mare. Recent, el a întâlnit un om al străzii, care era desculț. A decis să facă o faptă bună pentru băiatul care plângea în scara blocului său. (VEZI ȘI: “Bodyguardul lui Dumnezeu” i-a adunat pe “greii” României la ziua lui de naștere și…)

Mircea Ursu s-a „luptat” cu capii mafiei interlope

S-a descălțat și i-a dat șosetele băiatului nevoiaș

Profund afectat de starea tânărului care avea răni la ambele picioare și care stătea desculț afară, Mircea Ursu a făcut o faptă bună, în preajma sărbătorilor de iarnă, și i-a dat șosetele lui. El s-a filmat în timp ce îl ajuta pe băiat.

„-Ți-e frig?

-Da.

-Nu mai plânge. Acum îți dau șosetele mele”, i-a spus Mircea Ursu tânărului nevoiaș.

Încalță-te, încalță-te! E groasă nu?”, l-a întrebat Mircea Ursu pe tânărul nevoiaș cu privire la șosetele pe care i le-a dat.

„Ia, că-s groase. Ia-o și pe-asta.”, a spus „Spaima Interlopilor” în continuare.

Lasă, mă, că eu stau în mașină, nu răcesc. Că nu știu de unde să-ți iau și șosete acum, dar ți-am dat șosetele mele să stai liniștit.

Ia, băi, ia. Bogdaproste, da?”, a spus Mircea Ursu. Mai apoi, el s-a oferit să-i dea și din țigările lui. „Hai că-ți dau țigări, vino aici la ușă.” (CITEȘTE ȘI: ”Bodyguardul lui Dumnezeu” s-a logodit! Cine este iubita lui + cum i-a dăruit inelul)

„Spaima interlopilor”, pus pe fapte mari în pragul Crăciunului

Cine este Mircea Ursu

Luptătorul în cușcă – fost bodyguard al unor oameni de afaceri – este, de fapt, învățător și educator acreditat, absolvind Liceul Pedagogic ”Elena Cuza” din București. Chiar Ursu a oferit amănunte legate de meseria și trecutul său într-un interviu realizat de canalul online al Sindicatului Prolex.

(CITEȘTE ȘI: ”Bodyguardul lui Dumnezeu” intervine în scandalul Abi Talent – Alex Velea: ”Îți scad eu gradele…”)

”M-am născut la Băile Herculane unde am și făcut școala gimnazială, după care am dat la Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin cu profil învățători-educatori. Acolo m-am apucat de lupte greco-romane, la Generala nr. 14 din Drobeta Turnu-Severin.

Era o sală mică de lupte cu băieți conștiincioși, dornici de rezultate bune în sport. Am avut rezultate bune, după care am fost solicitat de Dinamo, prin contract. După doi ani de liceu m-am transferat București, la Liceul Pedagogic Elena Cuza și eram sportiv de performanță legitimat la Clubul Sportiv Dinamo.

Am început la cadeți, apoi la juniori, am ieșit de trei ori campion național pentru Dinamo, iar, în ultimul an de juniorat, am ieșit campion european, în 2001. Am terminat Liceul pedagogic din Drumul Taberei cu media 8,60, iar în momentul de față sunt acreditat ca învățător-educator la clasele 1-4 de gimnaziu.

La 21-22 de ani am renunțat la viața de sportiv sub legitimarea clubului Dinamo deoarece luptele greco-romane nu erau așa bine plătite și am trecut în celelalte sporturi de contact: kempo, MMA, K1”, a povestit Mircea Ursu pentru Prolex.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.