Cum s-a închis partajul între Alina Gorghiu și soțul ei

Publicat: 21/04/2021 | 23:23

S-a închis partajul dintre senatoarea PNL Alina Gorghiu și soțul ei, bancherul Lucian Isar. La mijloc a fost vorba de datorii neachitate de sute de mii de euro către câteva bănci și o firmă de recuperări creanțe. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

În primă fază, firma de creanțe s-a adresat instanței de judecată pentru partajul averii de aproximativ 1,5 milioane de euro strânsă în timpul căsniciei de Alina Gorghiu și Lucian Isar. Între timp, finanțistul a devenit, la rândul lui, reclamant, în dosar, iar lucrurile au ajuns într-un punct final.

Procesul care a avut ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial” a fost închis, potrivit informațiilor CANCAN.RO.

În baza art. 406 alin. 1 Cod procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantului Isar Lucian la judecarea cererii având ca obiect partaj”, este anunțul făcut de magistrații de la Judecătoria Sectorului 1.

Litigiu închis după trei ani

În primăvara lui 2018, toată lumea s-a gândit că mariajul Alinei Gorghiu cu bancherul Lucian Isar ar fi pus sub semnul întrebării, pentru că se vorbea de un partaj pe avere. Ulterior, s-a aflat că există probleme din cauza datoriilor. Cuplul a fost somat să achite sumele restante, iar “recuperatorii” au cerut să le fie împărțită forțat averea strânsă în timpul relației. Iată că abia după trei ani partajul s-a închis!

Lucian Isar și Alina Gorghiu au grave probleme financiare
Alina Gorghiu și Lucian Isar, alături de fiul lor

Ce avere dețin Alina Gorghiu și Lucian Isar

În timpul relației lor, senatoarea PNL Alina Gorghiu și partenerul său de viață, bancherul Lucian Isar, au strâns sume de bani în lei și valută, bijuterii, case și terenuri care ajung la 1,5 milioane de euro, potrivit declarației de avere prezentată de liderul liberal.

Cuplul are o avere consistentă: deține un teren de 3.000 de metri pătrați în comuna Mogoșoaia, dar și o casă în București, de 125 de metri pătrați, cumpărată printr-un credit, precum și alte două imobile.

Lucian Isar mai are o colecție de ceasuri și bijuterii în valoare de 83.000 de euro, un SUV de lux, dar și depozite bancare, active financiare, bani cash – undeva între un milion și două milioane de lei.

Finanțistul a mai luat și trei credite la diferite bănci, iar Alina Gorghiu a scris în declarația de avere până și suma câștigată cu titlu de cadou, la botezul micuțului Noah, adică 102.000 euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.