Cum s-a îmbrăcat Dorian Popa în noaptea dintre ani. Fanii au reacționat pe loc

Publicat: 01/01/2021 | 20:18

În timp ce alte vedete au mers în destinații exotice pentru a sărbători noaptea dintre ani, Dorian Popa a ales să petreacă Revelionul în vila sa de lux din Capitală. Fanii au reacționat pe loc atunci când au văzut ținuta pentru care a optat artistul.

Dorian Popa nu a epatat în niciun fel de Revelion. Artistul și-a petrecut noaptea dintre ani alături de iubita sa, acasă. Dorian Popa a ieșit afară să întâmpine noul an în… tricou. Nu și-a dorit o ținută festivă, dar fanii au reacționat pe loc în momentul în care au văzut ce era pe tricou.

Se pare că artistul este fan al unui serial celebru ”Stranger things”, iar tricoul era cu unul dintre personajele principale. Iar admiratorii săi, de asemenea fani ai serialului, au comentat imediat: Aiii tricouu cu ELEVENNN!!!????????/ Cu Eleven pe zonă/ Nu am ce zice, dar tricoul e super. Fotografia a strans zeci de mii de aprecieri la scurt timp după postare.

Dorian Popa, în tricou de Revelion

Câți bani a investit în casa de lux din Domnești

Unul dintre cele mai ambițioase visuri ale lui Dorian Popa a fost construcția casei din Domnești. Și-a dorit să realizeze tot exact așa cum și-a imaginat, iar pentru asta a fost nevoie de o investiție serioasă.

„Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian Popa la Dimineaţa Blană, de la PRO FM, în urmă cu ceva timp.