Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la petrecerea de Revelion! A înnebunit șeicii din Dubai

Publicat: 01/01/2020 | 14:39

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției la petrecerea organizată pentru Revelion 2020! Cu Laurențiu Reghecampf alături și trei dintre copiii lor, sexy impresara i-a înnebunit pe șeicii din Dubai!

Citește și: Asta e aroganța sfârșitului de an! Cum arată bradul de Crăciun al impresarei Anamaria Prodan

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la petrecerea pentru Revelionul 2020

La 47 de ani, Anamaria Prodan arată senzațional și nu ezită să poarte ținute provocatoare atunci când merge la diferite evenimente. Iar la petrecerea de Anul Nou, fosta prezentatoare de la Pro TV a fost la înălțime! Ea a purtat o ținută feminină la puterea masculin… Decolteul și florile roșii aplicate pe costumul închis la culoare i-au făcut pe mulți dintre șeici să ofteze. Celebra impresară i-a avut alături în noaptea dintre 2019 și 2020 pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Luca, Bebeto, Sarah, și câțiva prieteni – ei au făcut poze de album în timpul petrecerii și le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Înainte să plece la petrecerea organizată într-un local de lux din Dubai, Anamaria Prodan s-a pozat într-o rochie scurtă neagră și cu pantofi în picioare, iar lângă ea se afla un buchet de trandafiri în formă de inimă.

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit de ziua ei! A transmis un mesaj acid: “Cine mă face curvă, proastă și urâtă”

Anamaria Prodan, într-o ținută sexy înainte de petrecerea pentru Revelion 2020 © Instagram
Anamaria Prodan, într-o ținută sexy înainte de petrecerea pentru Revelion 2020 © Instagram

Citește și: Anamaria Prodan s-a dat în spectacol pe manele într-un restaurant de lux din Dubai. A fost filmată în timp ce se săruta pasional cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf