Cum s-a fotografiat Simona Trașcă după ce a anunțat că își va remodela sânii

Publicat: 22/12/2019 | 11:57

Simona Trașcă este adepta operațiilor estetice, dovadă că nici ea nu le mai știe numărul. Recent, vedeta a decis să-și pună silicoane noi, pe bază de gaz.

Au apărut niște silicoane șmechere, de ultimă generație, din gaz (n.r. gaz medicinal). Sânii rămân la fel de mari, dar se simt mai natural la pipăit și sunt mai ușori. O să le schimb pe cele pe care le am acum”, a povestit Simona Traşcă.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA TRAȘCĂ, “TRADUSĂ” DE IUBIT ȘI LUATĂ PESTE PICIOR DE PRIETENI)

La doar câteva zile după anunț, Simona Trașcă s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare, care i-a înnebunit pe fani. Îmbrăcată cu o fustă super-scurtă și cu o bluză care i-a scos în evidență bustul generos, blondina s-a pozat rezemată de propria mașină.

Ești superbă!”, “Minunată!”, “Adorabilă!”, au fost doar câteva dintre mesaje pe care fanii Simonei Trașcă le-au scris.

Simona Trașcă a fost bătută în 2017

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în 2017 atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații nu au decis însă în favoarea Simonei Trașcă dintr-un motiv incredibil.

Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment.

Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă la momentul respectiv.

Citește și: Simona Trașcă este pregătită să devină bunică: „După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni…”