Cum s-a filmat Narcisa în timp ce Nicolae Guță își sărbătorea ziua de nume

Publicat: 06/12/2019 | 15:58

Narcisa și Nicolae Guță s-au despărțit cu scandal. După câteva luni au încheiat însă războiul, iar acum fiecare își vede de viața sa. În timp ce artistul își sărbătorea ziua numelui, ex-partenera lui dansa, de zor, pe manele.

Cu o eșarfă pe cap și îmbrăcată sport, Narcisa, cu zâmbetul pe buze, își mișca trupul pe ritmurile orientale. Semn clar că a trecut peste despărțirea de Nicolae Guță și privește cu încredere spre viitor. De altfel, de câteva luni, merge constant la sala de fitness și are grijă mare de corpul ei.

Narcisa, scandal monstruos cu Nicolae Guță

În 2017, Narcisa a fost implicată într-un scandal cu fostul ei partener, Nicolae Guţă. Femeia a susţinut atunci că manelistul i-a dat afară din casă atât pe ea, cât şi pe copilul pe care îl au împreună, Alberto.

Nu ştiu dacă mă înţelege cineva prin ce trec eu acum. Nu îl mai recunosc pe Guţă. Ăsta nu e Guţă. Am plecat din cauza terorii de la Bucureşti. Eu am stat în preajma lui dinainte de Revelion. Ne-a ţinut în teroare, ne-a ameninţat. Guţă m-a ameninţat şi a zis că vine şi mă omoară. Nu se poate locui aici, în casa de la Focşani. Sunt doar ziduri şi geamuri. Nu este căldură, lumină”, declara, la momentul respectiv, Narcisa Guţă.