Cum s-a descurcat Antonia după ce Alex Velea a lăsat-o singură și a plecat la Asia Express

Publicat: 19/02/2020 | 18:39

Antonia și Alex Velea au o familie foarte frumoasă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste incredibilă și sunt aproape dependenți unul de altul. Cântăreața a fost nevoită să se descurce singură, cu cei doi copii, cât timp Alex Velea a fost plecat în Asia.

Alex Velea a făcut echipă cu Mario Fresh și au participat la show-ul Asia Express. Cât timp artistul s-a aflat în cadrul copetiției, Antonia a rămas singură acasă. Relația celor doi a fost pusă la încercare, mai ales că a fost prima dată când au stat separați atât de mult timp.

Antonia și Alex Velea sunt obișnuiți să își petreacă majoritate timpului împreună. Când nu sunt la concerte aleg să stea cu cei mici și să se bucure de momente frumoase împreună.

Cuplul a fost prezent la avanpremiera filmului „Miami bici”, unde într-un interviu acordat pentru verdict.ro, Alex și Antonia au vorbit despre perioada dificilă prin care au trecut, cât timp au fost separați.

„Nu am mai stat atât de mult despărțiți. Am fost plecat eu în America, atunci când ea era insărcinată, doar 12 zile. În 2016 am fost plecat din țară, cu o lună înainte de a se naște cel de al doilea fiu al nostru și ne-a fost foarte greu și atunci, doar că atunci aveam în plus telefon și puteam să mai vorbim pe facetime, dar acolo nu aveam ce să fac, nu aveam telefon. Maxim telepatia putea să  funcționeze”,  a declarat Alex Velea.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU ANTONIA ȘI ALEX VELEA