Cum s-a bronzat Lidia Buble la terasă + Aurel Pădureanu, măcinat de durere: „Sunt foarte supărat pe familia mea”

Publicat: 11/05/2021 | 21:30

Cele mai tari exclusivități din showbiz le puteți vedea doar la CANCAN NEWS. Apăsați butonul PLAY pentru o nouă ediție de excepție. Mai jos găsiți, pe scurt, ce v-am pregătit astăzi.

LIDIA BUBLE ÎMPUȘCĂ DOI IEPURI DINTR-UN FOC: IA MASA ȘI SE BUCURĂ DE TOT SOARELE

Lidia Buble, apariție incendiară la o terasă din Capitală. CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu celebra artistă, în timp ce … se bronzează, când ia masa. Și nu e singura! Ana Baniciu și Raluka fac și ele furori când ies la bronzat.

AUREL PĂDUREANU, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE LA APROAPE DOUĂ LUNI DE LA MOARTEA CORNELIEI CATANGA

Au trecut aproape două luni de la moartea Corneliei Catanga, dar familia cântăreței nu-și poate reveni din durere. Alexandru, băiatul celebrei artiste, își strigă suferința pe Facebook, iar Aurel Pădureanu este, în continuare, foarte supărat. Vedeți imediat ce a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN NEWS.

ALEXANDRU ARȘINEL, PRIMELE IMAGINI DUPĂ EXTERNARE

Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din București, unde a stat aproape o lună de la infectarea cu COVID-19. CANCAN NEWS vă prezintă primele declarații ale fostului director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, dar și primele imagini cu maestrul, după ce a învins temutul virus.

CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT BRIGITTE ȘI „FOSTUL”

Fostul iubit al lui Brigitte rupe tăcerea! Cornel Oană face declarații neașteptate despre relația pe care a avut-o cu ex-soția lui Ilie Năstase. Ce relație mai e între Cornel Oană și Brigitte, dar și ce spune actuala soție a lui Florin Pastramă despre subiect, aflați în câteva momente.