Cum s-a adaptat Andreea Esca la „ritualurile” din parcările Capitalei

Publicat: 19/04/2021 | 23:39

Andreea Esca este, în mod clar, adaptată la “ritualurile” din parcările Capitalei. Prezentatoarea știrilor Pro TV a dat, cu talent, o șpăguță finuță, iar CANCAN.RO i-a făcut „flagrant”. Atenție, urmează imagini în exclusivitate de la „locul faptei”. Ulterior, îndrăgita vedetă a intrat într-un restaurant și, alături de mai multe prietene, a luat prânzul.

Andreea Esca a profitat de timpul liber și s-a deplasat în zona Floreasca, pentru o întâlnire rapidă cu amicele ei. A ales un restaurant exclusivist, Pot, în apropierea căruia și-a parcat mașina. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, vedeta de la Pro TV s-a îndreptat glonț către un parcagiu din zonă, cu intenția clară de a-l „omeni”.

Toată lumea a fost mulțumită

Bărbatul a așteptat cuminte ca Andreea Esca să ajungă în dreptul lui. Nu a insistat, cum fac alți colegi de-ai săi, bănuind, proabil, că premiul nu se va lăsa așteptat. A fost momentul când prezentatoarea de la Pro TV a demonstrat că are stil chiar și la plasarea micii „atenții”. Andreea l-a “cinstit”  pe bărbat cu o “foiță” de 10 lei, care a fost „palmată” la mare artă.

Semn clar că Andreea nu s-ar afla la prima întâlnire de acest gen și că este familiarizată cu “ritualurile” din parcările Capitalei. În tot acest timp, Andreea Esca s-a uitat în stânga și-n dreapta, ca nu cumva cineva să o “scaneze”. CANCAN.RO a fost, însă, pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, „flagrantul”. Parcagiul a fost super-mulțumit de ce a primit și i-a mulțumit vedetei de la Pro TV.

Andreea Esca s-a adaptat la “ritualurile” din parcările Capitalei

Împăcată că a făcut o persoană fericită, Andreea Esca a intrat în restaurantul Pot, unde era așteptată de prietenele ei, alături de care a petrecut câteva zeci de minute de relaxare.

Ce salariu are Andreea Esca

Andreea Esca este imaginea-simbol a postului de televiziune Pro TV. Despre salariul prezentatoarei s-a vorbit și se vorbește foarte mult, cifrele fiind – uneori – exagerate. Totuși, fidelitatea jurnalistei este răsplătită pe măsură, adăugându-se și sume care provin din contracte de imagine sau alte afaceri deținute de vedetă. Conform ultimelor informații, Andreea Esca ar încasa lunar 5.000 de euro, aceasta însemnând aproximativ 24.600 lei, la cursul de luni al BNR.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.