Cum s-a acomodat Delia cu pandemia: “Nu-mi place să fiu o oaie care stă în mașină…”

Publicat: 07/06/2020 | 23:07

Delia a spart gheața! A fost prima artistă care a apărut în fața publicului, după trei luni în care pandemia de coronavirus a sistat aproape orice activitate. S-a întâmplat în acest weekend, în care cântăreața a făcut un tur de forță, cu trei spectacole în trei zile. Delia a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN, ce a trăit la acest ”redebut”, ce a însemnat pentru ea perioada de izolare, dar și ce planuri și-a făcut.

(CITEȘTE ȘI: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE DELIA MATACHE. JURATA DE LA IUMOR DEȚINE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE PE PATRU ROȚI)

Delia Matache a ”lovit” cu primul spectacol după pandemia de coronavirus la Verde Stop Arena, în fața a aproximativ 500 de fani, atât cât prevede, de altfel, și regula stabilită de autorități. În spații rotunde, de câte patru persoane, dar amenajate confortabil cu fotolii tip pernă, fanii și-au ovaționat favorita, ale cărei concerte nu le-ar fi ratat pentru nimic în lume. Doar că pandemia le-a stricat, vremelnic, planurile. Admiratorii au aplaudat-o pe artista care avea să declare, pentru CANCAN.RO, că nu a reușit să-și alunge, din start, emoțiile.

Delia a revenit, prima, pe scenă după trei luni în care concertele au fost suspendate

”A fost plin de emoții pentru mine încă de la început. De când am călcat aici, am simțit, așa, un pic… Dar ne-am intrat foarte repede în rutina cu care ne-am obișnuit, deși a fost o pauză foarte lungă, de 2-3 luni. A fost mult, extrem de mult. Noi, care eram antrenați să cântăm la câteva zile un concert, adică nu prea aveam pauze…”, a dezvăluit Delia, după primul concert.

Delia: Mi-a fost dor de public!”

Nu a uitat, firește, de fanii care i-au lipsit atât de mult în perioada în care fiecare dintre noi am ieșit din case ”compunând” o declarație pe proprie răspundere. ”E prima situație în care publicul a fost foarte cuminte și e de bine că a fost foarte cuminte. Mi-a fost dor de public…și lui i-a fost dor, știu asta. Vorbesc cu fanii, sunt în legătură directă pe Instagram și pe toate rețelele de socializare și i-am simțit și pe ei cu chef. Cumva stângaci, pentru că nu știau exact cum să se manifeste. Cât e voie, cât e permis să se ridice”, a mai spus Delia.

(NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE DEVIN ȘI MAI SEXY DIN AN ÎN AN. PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ RUBY, OANA ZĂVORANU, DELIA, GINA PISTOL, DANIELA CRUDU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Ce va urma pentru artiștii din România? Delia e încrezătoare și speră că totul va reveni la normalitate în cel mai scurt timp. ”Eu am simțit că, în sfârșit, s-a spart gheața, că ne adaptăm situației de acum, care nu va dura foarte mult timp. Și sper că vor începe și alții să facă evenimente. Și vor reintra, cât de cât, în normal lucrurile, pentru că foarte mulți au avut de suferit în această perioadă. Nu e vorba doar de noi, de soliști, ci și de instumentiști, tehnicieni, de toți oamenii pe care-i ai angrenați într-un astfel de eveniment”, a continuat îndrăgita artistă.

Grasu XXL a scos o piesă cu Delia, dar a ezitat cu „intrarea” în timpul concertului

Momentul Grasu XXL: ”Nu l-am certat!”

Momentul Grasu XXL a amuzat-o. Cel alături de care a cântat o nouă piesă a avut o ezitare chiar pe scenă, iar Delia avea să explice motivul, dar și să spună că momentul a fost mult mai interesant. ”Nu l-am certat absolut deloc. A fost mult mai simpatic, a fost mult mai interesant așa. A venit super-fericit, noi nu ne văzuserăm la repetiții, adică întâlnirea noastră a fost una reală după muuuult timp. A fost primul moment în care ne-am văzut pe scenă. N-a auzit unde era partea lui, nu și-a dat seama, că nu a fost la repetiții, era mult prea în vervă și nu și-a dat seama”, a dezvăluit Delia Matache.

Nu e deloc genul de artist care să vorbească doar pentru imagine. Asta spune Delia, referindu-se la perioada în care, izolată, i-au lipsit fanii, i-au lipsit concertele și nu numai. ”Dacă aș fi genul de artist care vrea să dea bine la public aș spune că mi-a fost dor de concerte și că în rest nu contează nimic. Nu! Mi-a fost dor de multe lucruri”, a explicat Delia, care a detaliat, apoi, ce a însemnat acea perioadă pentru ea. Surpriză, nu a deranjat-o deloc.

”Pentru mine, perioada de pandemie a fost una de normalitate, pe care nu am avut-o de mulți ani și cu care m-am acomodat foarte frumos. Adică, mie mi-a plăcut programul ăla de trezit dimineața, culcat devreme, văzut un serial drăguț, mâncat la ore fixe, plimbat, da, a fost rai! Pentru mine a fost vacanță. A fost o relaxare și o detașare de tot. Faptul că toată lumea trece prin asta mi-a dat și un confort și o relaxare… Dacă aș fi știut că doar eu stau în casă, ar fi fost o mare problemă”, a spus Delia.

Fanii au avut restricții, dar s-au comportat minunat la prima apariție a Deliei, după perioada în care concertele au fost interzise

Delia, planuri de vacanță: ”Grecia, prima opțiune”

Planuri de vacanță? Grecia e prima opțiune, dar asta pentru că, în zona de turism, multe stațiuni din diferite țări nu sunt încă permise de autoritățile din România. Delia și-a planificat și un turism autohton, iar țintă i-a devenit Făgărașul. ”Grecia este prima opțiune. Cumva, înțeleg că e open în anumite zone din Europa, și Austria e OK… Dar cred că Grecia va fi, nu pot să spun că sunt topită după ea, nu sunt înnebunită să merg acolo, dar… Eu sunt cu tot ce înseamnă în afara continentului, locuri total diferite de ce avem noi, mult mai exotice și rustice, adică naturale… Vreau să fie vegetație de aia luxuriantă…”, a dezvăluit Delia.

(VEZI AICI: DELIA, CRIZĂ DE NERVI DUPĂ POLUAREA EXTREMĂ DIN BUCUREȘTI: “AM AJUNS SĂ STĂM CU MĂȘTILE ÎN CASĂ”)

Cu o condiție: ”Dar nu vreau să prind carantină nici la dus, nici la întors. Dacă e cu carantină, nu plec nicăieri. Stau foarte bine acasă. Uite, vreau să termin toți munții și traseele pe care nu le-am planificat. Încep cu Făgărașul, că eu sunt expertă doar pe Bucegi.

Așa că vreau să mergem în Făgăraș, în zona Drobeta Turnu Severin, nu, la Băile Herculane, că e o zonă foarte frumoasă și o atmosferă de asta mai mediteraneană, o climă mai interesantă. Sunt chestii de văzut în România. În general, nu-mi place să recomand România, pentru că oamenii ascultă și o iau de bună și se aglomerează apoi străzile. Nu-mi place traficul!”

Delia, emoționată la revenirea pe scenă, crede că totul va reintra în normalitate

Bicicletă sau mersul pe jos: ”Nu am răbdare!”

Delia nu a ajuns la mare, dar nici nu suferă. Asta pentru că a văzut ce înseamnă o astfel de escapadă, până pe litoral, chiar în zona cartierului unde locuiește. Și atunci a amintit de bicicletă. ”La mare n-am ajuns. Dar am ajuns în zona Nordului, nu puteai ieși, să mergi ca omul, normal. A fost ceva de… Eu merg cu bicicleta în proporție de 80 la sută din timp. Iar dacă nu e bicicletă, pe jos. Nu merg cu mașina, nu am răbdare, mă enervez. Nu-mi place să fiu o oaie care stă în mașină, pe lângă alte oi care stau în mașină pentru că le e lene să… nu, nu. Ai opțiunea bicicletei, haide, e frumos afară, de ce ai sta în trafic bară la bară? Un om într-o mașină de patru locuri, un puturos”, a încheiat Delia Matache.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)