Cum reușește Nicoleta Nuca să scape de celulită

Publicat: 09/02/2020 | 17:56

Nicoleta Nucă este una din artistele care arată mereu excepțional și au un trup de invidiat. Cântăreață a reușit să aibă aceste rezultate doar prin multă muncă, ne fiind una dintre acele persoane care se bucură de un metabolism rapid, care arde instantaneu grăsimile din orice tip de mâncare.

Încă de la 16 ani, Nicoleta Nucă a învațat cum să se abțină de la dulciuri, mâncare de tip fast-food și băuturi carbogazoase. Acum nu i se mai pare așa greu și asta a devenit un stil de viață pentru ea.  Însă nici cu toate restricțiile nu este mulțumită pe deplin. Ea își dorește să aibă mai mult decât un corp tonifiat, speră să-și dezvolte masa musculară, astfel încât fiecare mușchi să fie definit și conturat. (CITEȘTE ȘI: CUM SE SIMTE NICOLETA NUCĂ LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE A SUFERIT O OPERAȚIE LA OCHI. “ESTE DE NEDESCRIS SENZAȚIA CÂND…”)

Nicoleta Nucă se află în plin război cu celulita, care îi dă câteva bătăi de cap. Însă printr-o dietă strictă și mult sport, cântăreața este hotărâtă să o învingă. Până anul trecut ajungea la sala de antrenamente doar de câteva ori pe săptămână, dar din acest an s-a hotărât să meargă în fiecare zi. „Satisfacțiea după un antrenament bun de weekend este de nedescris”, a spus Nicoleta Nucă

„Corpul bine lucrat se obține doar prin foarte multă muncă”

Chiar dacă face eforturi de ani de zile, Nicoleta Nucă nu este încă mulțumită de felul în care arată. Încearcă să elimine și ultima urmă de celulită, iar asta este posibil doar prin mult antrenament. „Din păcate pentru cei care nu iubesc mișcarea foarte mult, corpul bine lucrat se obține doar prin foarte multă muncă. Atât”, a declarat artista.

Nicoleta Nucă și-a schimbat radical stilul de viață de acum 10 ani. Chiar dacă și înainte mai încercase diete și făcea puțină mișcare, nu era satisfăcută de  rezultate. Acum nu își mai imaginează viața altfel și este mulțumită că a facut din asta un stil de viață și ca nu privește aceste lucruri ca pe o corvoadă.