Cum refuză Adelina Pestrițu avansurile domnilor cu tupeu: “Mi s-a întâmplat în trafic”. Dezvăluirile făcute despre Kim Kardashian, vedeta pe care o idolatrizează

Publicat: 14/04/2021 | 23:28

Invitată în emisiunea lui Vitalie Cojocari, Adelina Pestrițu a făcut câteva precizări importante despre viața de influenceriță, dar și cum refuză avansurile pe care i le fac domnii cu tupeu. Fosta prezentatoare o idolatrizează pe Kim Kardashian și a precizat ce admiră la ea. În urmă cu mai bine de un an, îndrăgita româncă a avut ocazia să se fotografieze alături de celebra vedetă americană la gala E! People’s Choice Awards de la Los Angeles, unde a primit trofeul pentru cel mai bun influencer din România în 2019.

Cum refuză Adelina Pestrițu avansurile domnilor cu tupeu

Potrivit declarațiilor făcute de Adelina Pestrițu, viața unui influencer nu este perfectă, așa cum pare pe rețelele de socializare. Iar atunci când are o zi delicată, ea evită să se expună pe social media.

Vitalie Cojocari: Ceea ce vedem noi pe Instagram nu este viața reală a Adelinei Pestrițu?

Adelina Pestrițu: Nu aș putea să o prezint pe cea sută la sută reală. Este viața reală, așa sunt eu, dar sunt momente în care chiar sunt la pământ și nu vreau să supăr pe nimeni și mă închid în mine.

În cadrul interviului, prezentatorul a adus în discuție modalitatea în care diva refuză avansurile admiratorilor: le arată verigheta de pe deget.

“Da, de ce nu? Nu-mi mai face nimeni avansuri de când m-am măritat. Toți oamenii știu că sunt căsătorită și am un copil. Nu mai putem discuta despre avansuri, deși, ieri mi s-a întâmplat în trafic. Era un domn la semafor și tot claxona. Colegul meu, care e aici, îmi spunea: «Nu te uita în stânga, claxonează, este disperat, nu știu ce vrea». Probabil, voia omul să mă salute, că m-a recunoscut. La mine nu se pune problema de vreau să te agăț. Nu”, a explicat fosta moderatoare de la Kanal D, relatează stirileprotv.ro.

Nu rata: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Adelina Pestrițu. Declarații neașteptate: “Este un exemplu pentru toți”

Adelina Pestrițu, mărturii despre Kim Kardashian

Provocată să spună de ce admiră atât de mult pe fosta parteneră de viață a lui Kanye West, Adelina Pestrițu a mărturisit: “Sunt oameni care spun despre ea multe lucruri. Sunt superficiali. Ce știe să facă Kim Kardashian? Am fost într-o emisiune și mă întreba cineva, dar cine este Kim Kardashian, dar așa, ironic. M-a deranjat foarte mult. Știi de ce? Pentru că unii oameni sunt ipocriți. Nu vor să accepte realitatea. Refuză că anumite persoane de la noi din România sau internațional au succes cu așa ceva. Este un atac împotriva celor care au reușit pe acest front.

Kim Kardashian este mai mult decât o femeie care prezintă extensii, produse de make-up, un stil vestimentar excentric sau sexy, o viață destul de costisitoare, case scumpe. Am ales să văd partea asta. Unii preferă să se rezume la această epatare. Cred că fata asta a reușit multe în viață. În primul rând, evoluția este uimitoare. Acum se axează pe drept și își dorește să devină avocat. Este multimilionară, pentru ce să facă asta?”.

Citește și: Kim Kardashian a primit o lovitură cruntă din partea lui Kanye West: “Înainte să solicite divorțul, el și-a schimbat numărul”. Decizia incredibilă luată de rapper

Adelina Pestrițu, cununie civilă cu Virgil Șteblea pe 3 iulie 2019

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea și-au promis iubire și respect în fața Lui Dumnezeu pe 20 iulie 2019, iar ceremonia s-a desfășurat la Biserica Nașterea “Maicii Domnului”, situată pe Calea Dorobanților. Fosta prezentatoare de la Kanal D a devenit mămică pentru prima dată pe 3 august 2018. Fetița pe care i-a dăruit-o soțului său se numește Zenaida Maria și a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.

Sursa foto: Facebook / Adelina Ioana Pestritu & Kim Kardashian West