Cum o arde Abi Talent pe lux și opulență: „Dau mii de euro pe haine pe care le port de două ori”

Publicat: 01/03/2020 | 20:58

E tânăr, talentat și ridică fanii în picioare ori de câte ori își face apariția la vreun eveniment! Abi Talent, căci despre el este vorba se află în lumea muzicii de un an și câteva luni, timp suficient pentru ca regele României să-și facă sute de mii de admiratori. Și, pentru că mereu s-a lăudat că are o viață de lux, acum a transmis un mesaj în care le-a povestit tuturor câți bani a ajuns să arunce pe ținutele care îți iau ochii!

De când a devenit personaj monden, Abi Talent le-a arătat tuturor că îi place tare mult să scoată din portofel sume extrem de mari, pentru a-și cumpăra haine din ultimele colecții. Acum, artistul care a înnebunit România a postat un mesaj prin intermediul căruia le spune fanilor săi că pentru el sumele nu sunt importante și, mai mult, aruncă mii de euro pe ținute pe care le îmbracă doar „de două ori”.

„Conduc, o generație, să moară familia mea. Dau mii de euro pe haine pe care le port de două ori” a scris Abi Talent pe contul lui de Instagram, după ce și-a etalat noua pereche de blugi și noua pereche de încălțări Nike.

Abi Talent a devenit celebru după ce a lansat piesa „Papuci Gucii”, comentată de Vali Dobrogeanu în cadrul emisiunii sale de pe Youtube ce se numește Rezumatul Xilei. Mai în glumă, mai în serios, oamenii au început să-l asculte pe Abi tot mai mult, iar în numai câteva zile, acesta a devenit cunoscut în toată România. Mai mult, fiecare piesă pe care o lansează adună milioane de vizualizări, iar la concerte, Abi câștigă câteva mii de euro.