Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă! Nicio femeie nu ar vrea să fie numită așa

Publicat: 30/01/2020 | 11:19

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Sunt ce mai discretă pereche din showbiz-ul românesc și deși au fost în permaneță în lumina reflectoarelor, nu a dat nimic din casă până acum. Carmen Brumă a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir și a dat din casă, pentru prima dată.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă.  ( CITEȘTE ȘI: CE A PUTUT SĂ SPUNĂ MIRCEA BADEA DESPRE SOȚIA INTERLOPULUI TZANCĂ URAGANUL: „O CHEAMĂ LAMBADA ȘI ARE..” DECLARAȚII IREALE ÎN DIRECT LA ANTENA 3)

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Carmen Brumă a dat câteva informații despre cum decurge relația ei cu Mircea Badea .„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice `King Kong, stai cuminte`”, a declarat Carmen Brumă.

Întrebată cine cedează primul în cazul unei dispute, vedeta a răspuns că depinde de situație și că renunță când unul când celălalt. „E cu sincronizare. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a completat aceasta.

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinți, iar acum cele mai importante momente au devenit cele în care sunt toți trei și se bucură de clipele petrecute împreună.