Cum o alintă Gina Pistol pe micuța Josephine. ”Porecla” amuzantă pe care i-a pus-o vedeta

Publicat: 12/05/2021 | 11:01

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine și o alintă mereu.

Gina Pistol își ține la curent fanii cu tot ceea ce face în această perioadă minunată, de când a devenit mămică pentru prima oară. Recent, vedeta a postat mai multe imagini cu micuța Josephine, care dădea din piciorușe. Amuzată de energia debordantă a fiicei sale, Gina Pistol i-a găsit și o ”poreclă”.

Prezentatoarea TV o alintă pe micuța ei ”Happy feet” (n.r. piciorușe vesele). Momentan, Smiley și Gina Pistol încă păstrează discreția în ceea ce o privește pe Josephine și aleg să nu-i arate încă chipul. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL A IZBUCNIT ÎN PLÂNS LA PLECAREA DE LA CHEFI LA CUȚITE: “NU VREAU SĂ MĂ DESPART DE VOI”. CE A SPUS DESPRE IRINA FODOR, NOUA PREZENTATOARE A SHOW-ULUI CULINAR)

Smiley a lansat o melodie pentru Gina Pistol

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. Iar, acum, artistul a lansat o altă piesă, de această dată fiindu-i dedicată Ginei Pistol. În imaginile filmate pe platforma TikTok, Smiley o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate. (VEZI ȘI: SMILEY A SPUS TOTUL! CE A FĂCUT ARTISTUL PESTRU A AVEA UN SUCCES URIAȘ)

Cadrul se mută apoi într-o cameră, unde se afla micuța Josephine în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley: ”Noi doi și noaptea”.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ???? ##smiley ##family @gina.pistol♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley