Cum menține Alina Pușcaș pasiunea în cuplu, după cinci ani de relație

Publicat: 02/03/2020 | 21:40

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de peste 5 ani, au o relație și o familie perfectă. Cei doi au împreună trei copii, cărora le dedică majoritatea timpului liber. Alina a descoperit o metodă prin care să mențină pasiunea în cuplu și să alunge monotonia.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au descoperit rețeta secretă prin care reușesc să își mențină relația proaspătă. Cei doi se iubesc ca în prima zi, iar monotonia și plafonarea le-a ocolit căsnicia. Cuplul și-a făcut un obicei din a petrece, din când în când, o noapte deparet de casă și de cei mici, la hotel. Aceste evadări din cotidian îi ajută să nu se plictisească și fac lucrurile să funcționeze perfect. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ A FĂCUT ANUNȚUL! UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC NUNTA CU MIHAI STOENESCU)

 „Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare. O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a declarat, Alina Pușcaș, pentru libertatea.ro. (VEZI ȘI: ALINA PUȘCAȘ DEZVĂLUIE TOT: ”AM AVUT O SIGURĂ SECVENȚĂ ÎN CARE ÎMI ARĂTAM UN …”)

Acest mic secret, Alina Pușcaș l-a învățat de la nașa ei care i-a sfătuit încă de la începutul relației să nu lase lucrurile să intre într-un cerc vicios și monoton.