Cum mănâncă Bianca Drăgușanu caviar. Blondina, prinsă pe picior greșit după ce a omis câteva noțiuni de bază

Publicat: 12/04/2021 | 11:27

Bianca Drăgușanu se lăfăie în lux și opulență. Însă… blondina a omis câteva noțiuni de bază atunci când a servit recent caviar, una dintre ”mâncărurile bogaților”.

Are garderobă de zeci de mii de euro, ceasuri și bijuterii la care alte reprezentante ale sexului frumos nici măcar nu îndrăznesc să viseze și se plimbă numai prin stațiuni luxoase. Însă… atunci când vine vorba de lux, Bianca Drăgușanu o mai dă și în bară. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU AȘTEAPTĂ DIVORȚUL LUI GABI BĂDĂLĂU CA SĂ SE MĂRITE A TREIA OARĂ)

Recent, blondina s-a filmat în timp ce degusta caviar. Deoarece este foarte scump, oamenii își doresc să scoată cât mai „mult” din el, însă adesea nu știu cum să-l servească sau să-l mănânce. Așa cum s-a întâmplat și în cazul Biancăi Drăgușanu.

A servit caviarul direct din recipient

Vedeta a servit caviarul direct din recipient. O altă greșeală enormă a fost faptul că l-a servit cu o lingură de metal. Aurită, ce-i drept. Ei bine, Bianca a omis câteva noțiuni de bază. Caviarul trebuie servit într-un bol foarte bine răcit, nemetalic, pus într-un alt bol, mai mare, umplut cu gheață. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI NECENZURATE CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL)

Sunt de evitat castroanele și ustensilele care pot împrumuta un gust metalic caviarului. Caviarul se servește cu ustensile de bucătărie din sticlă, fildeș, lemn, plastic sau, dacă tot vorbin despre lux, din aur. Dar… nimeni nu s-a născut învățat, așa că Bianca are timp să se perfecționeze.

Bianca Drăgușanu a omis câteva noțiuni de bază (sursa FOTO: Instagram)