Cum l-am fotografiat pe soțul Deliei la izolare în apartamentul de un milion de euro

Publicat: 23/03/2020 | 23:39

Când te bucuri de piscină & jacuzzi pe terasă și de spațiu cât să întorci mașina în apartament, altfel te izolezi de coronavirus decât dacă ai sta doar între patru pereți. După ce pandemia i-a stricat toate proiectele de vacanță, soțul Deliei a apelat la ”planul de rezervă”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate imaginile grăitoare. (CITEȘTE ȘI: DELIA ȘI RĂZVAN MUNTEANU, VĂZUȚI PE STRADĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ UNICĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a descoperit pe soțul Deliei Matache într-o ipostază de-a dreptul uluitoare. Din câte se pare, Răzvan Munteanu s-a ”izolat”, din cauza epidemei de coronavirus, în super-apartamentul pe care-l deține în zona de nord a Capitalei. (NU RATA: DELIA MATACHE, SCHIMBARE BIZARĂ DE LOOK)

Răzvan Munteanu și Delia dețin un penthouse de aproximativ un milion de euro, care le asigură tot confortul. În zilele însorite, Răzvan se relaxează pe terasa locuinței sale. Cum, până recent, termometrele au indicat temperaturi ridicate, iar soarele a strălucit pe cer mai ceva ca într-o zi de vară, soțul artistei a profitat din plin de vremea frumoasă și s-a relaxat în jacuzzi. Cu toate că a schimbat prefixul, Răzvan Munteanu etalează o formă de invidiat. Și nu e de mirare că soțul Deliei are un fizic perfect, din moment ce alimentația sănătoasă și sportul nu lipsesc din „programul” său.

Într-o pereche de pantaloni scurți, cu șapca pe cap și ochii acoperiți de ochelari de soare, Răzvan Munteanu a ieșit pe mega-terasa apartamentului său și s-a îndreptat hotărât către jacuzzi, unde s-a relaxat minute bune.  (VEZI ȘI: DELIA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CÂTE OPERAȚII ESTETICE ARE, DE FAPT, CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ)

Răzvan Munteanu s-a relaxat pe terasa penthouse-ului de lux

Delia și Răzvan, penthouse de lux

Delia și soțul ei locuiesc în zona de nord a Capitalei, într-un penthouse de lux. Cei doi s-au mutat în superba locuință în urmă cu aproximativ trei ani. Super-apartamentul se întinde pe două nivele din cele patru ale blocului. Are peste 400 de metri pătrați, iar pe terasă are o piscină și jacuzzi. (NU RATA: Delia, ”sechestrată” în Singapore din cauza virusului ucigaș)

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, se relaxează în jacuzzi

Delia, declarații savuroase despre izolarea la domiciliu!

Delia a luat în serios avertismentele autorităților

„Nu mi-e greu, pentru că sunt obișnuită să stau în casă sau în preajma casei, sau pe terasă, pe balcon sau în parcul din preajma casei. Cam așa îmi desfășor eu viața în afara perioadelor de concerte, turnee, studio. Nu bat orașul, nu merg foarte des la restaurant, cafenele, nicăieri. (…) Mi se pare mult mai periculos să mergi în supermarket, cu multe cărucioare și să stai la coadă. Nu iei coronavirus dând o tură de parc. Ei, oamenii o să comenteze imediat, că nu e bine să ieși în parc. Acum nu trebuie să ieșim toți”, a declarat Delia, într-o emisiune TV.

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012

Sunt împreună de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriţi. Delia și Răzvan formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat celebrei cântpărețe mai multe spectacole grandioase. Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, 2010, iar de-atunci păşesc împreună în viaţă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)