Cum l-am fotografiat pe milionarul “Ureche” înainte de a fi săltat pentru viol? Prima reacție a victimei Monica Hill: ”Nu vreau să mai am de-a face cu acest om!”

Publicat: 04/03/2021 | 00:01

Bombă în lumea mondenă! Milionarul „Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru și al lui Fane Spoitoru, a fost reținut pentru că ar fi violat-o pe Monica Hill, fosta „logodnică” a lui Cătălin Botezatu. CANCAN.RO vă prezintă detalii exclusive din dosarul controversatului afacerist Florin Belu, zis „Ureche”, care are legături și cu urmăritul internațional Cristian Rizea.

Milionarul a fost reținut după ce ar fi ademenit-o pe Monica Hill să filmeze o reclamă la o companie imobiliară, într-un apartament. CANCAN.RO a obținut și prima reacție a victimei. „Nu mai vreau să mai am de-a face cu acest om!”, ne-a spus, în exclusivitate, Monica Hill.

Florin Belu, zis Ureche, are legături serioase cu lumea interlopă. Este finul lui Nuțu Cămătaru, dar și al defunctului Fane Spoitoru. Milionarul, om de bază al Cămătarilor, a fost reținut de polițiști în data de 2 martie 2021, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Ureche, pe urmele lui Rizea

Cu doar câteva zile înainte să fie săltat de poliție, CANCAN.RO l-a fotografiat pe controversatul afacerist la bordul unui elegant Bentley Mulsanne, de aproximativ 130.000 de euro. Acum, mașinile de lux și viața opulentă pe care cel supranumit „Ureche” o ducea se pot transforma într-o amintire.

Se pare că Florin Ureche îi calcă pe urme prietenului său cel mai bun, urmăritul internațional Cristian Rizea, în prezent arestat în Republica Moldova.  În 2016, când Rizea a fost suspendat din PSD, prietenul său „Ureche” l-a admonestat serios, pentru că i-a spulberat șansele de a deveni viceprimar. (VEZI AICI: PE RIZEA ÎL DOARE-N „URECHE” CĂ L-A SUSPENDAT DRAGNEA DIN PARTID)

 

Florin Belu, bolid de mii de euro
Florin Belu urcă la bordul unui Bentley Mulsanne

Cum a ademenit-o pe „logodnica” lui Bote?

Florin Belu, în vârstă de 46 de ani, ar fi ademenit-o pe Monica Hill să filmeze o reclamă la o companie imobiliară, într-un apartament. Totul ar fi avut locul în luna februarie a acestui an, când tânăra a sosit în Capitală pentru a filma presupusa reclamă.

„În luna februarie a acestui an,  o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar, la începutul lunii februarie, a venit în București pentru realizarea materialului  publicitar. (CITEȘTE ȘI: FINUL LUI NUȚU CĂMĂTARU, ÎNJUNGHIAT DE CEL MAI MARE DUȘMAN AL CLANULUI)

Florin Belu și Cristian Rizea în februarie 2016. „Ureche” l-ar fi certat pe Cristi „Ferrari”, care tocmai fusese suspendat din PSD

Bărbatul de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartamentul pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, au transmis autoritățile.

Finul lui Nuțu Cămătaru „vâna” la Fratellini și Isoletta

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, Monica Hill ar fi fost vreme îndelungată „vânată” de celebrul milionar, care obișnuia să își desfăsoare acțiunile în unele dintre cele mai renumite cluburi din Capitală, Fratellini și Isoletta.

Cătălin Botezatu, alături de fosta lui iubita, Monica Hill

Cercetările în dosar sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar milionarul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Florin Belu, legături amoroase cu mai multe nume celebre din showbiz

Florin Belu ar fi pozat într-un mic „Don Juan”, iar, de-a lungul timpului, și-ar fi încercat norocul cu mai multe vedete din România. În urmă cu câțiva ani, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora „Ureche” ar fi curtat-o pe Andreea Raicu. Avansurile sale nu ar fi avut prea mare succes, iar vedeta l-ar fi refuzat categoric. (VEZI ȘI: RAICU A RATAT ŞANSA SĂ FIE FINUŢA LUI NUŢU CĂMĂTARU. AM AFLAT CINE A AGĂŢAT-O ÎN TRAFIC PRIN „METODA ACCIDENTUL”)

Nu la fel s-ar fi întâmplat și în cazul Mihaelei Borcea, cei doi având o relație cu ceva timp în urmă, potrivit surselor noastre. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea ar fi căzut în mrejele „Don Juan-ului” și, pentru o perioadă, cei doi au încercat să construiască o relație, însă mirajul s-a spulberat repede.

„Ureche” mai este cunoscut și pentru „pasiunea” sa de jucător, în trecut „ușurându-l” de 20.000 de euro pe Stila Sarafu, la o partidă, chiar în curtea lui Nuțu Cămătaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.