Cum l-am fotografiat pe ex-prezentatorul Exatlon. E dovada că vedeta Kanal D s-a antrenat serios pentru supraviețuire

Publicat: 31/03/2020 | 23:29

Fostul prezentator de la Kanal D nu pare să fie speriat de pandemia de coronavirus. Cosmin Cernat a mers împreună cu familia la cumpărături și nu a adoptat recenta „modă” cu mască și mănuși. Vedeta Kanal D arată că s-a antrenat serios pentru supraviețuire. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: UN CUNOSCUT PERSONAJ DE LA KANAL D, AMENDAT DE POLIȚIE FIINDCĂ A IEȘIT DIN CASĂ FĂRĂ ADEVERINȚĂ. “ÎMI ERA FOAME, NU ȘTIAM CĂ TREBUIE SĂ…”)

Show-ul ”Exatlon” s-a bucurat de un succes considerabil, timp de mai multe sezoane. Bineînțeles, după încheierea lui, foarte mulți s-au întrebat ce mai face carismaticul Cosmin Cernat, cel care încerca, din răsputeri, să-i mobilizeze pe concurenți și s-a dovedit a fi, în fiecare sezon, un prezentator redutabil. Dincolo de ”sticlă” – unde prezintă emisiunea Fan Arena, transmisă după show-ul Survivor de la Kanal D – Cosmin Cernat s-a ”refugiat” în mijlocul familiei, cu care petrece timp prețios. (VEZI ȘI: COSMIN CERNAT, PRIMELE DECLARAȚII ÎNAINTE DE DEBUTUL LA “FAN ARENA”)

Cu mult curaj, la cumpărături

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cosmin Cernat, fostul prezentator de la ”Exatlon”, în zona Dorobanți din Capitală, în apropierea locuinței.

Chiar dacă, din cauza pandemiei, în România s-a instaurat starea de urgență, ex-prezentatorul de la Exatlon și-a făcut curaj și a ieșit din casă. Împreună cu familia, Cosmin Cernat a mers la unul dintre magazinele din zonă, la cumpărături. (NU RATA: MULTIMILIONARUL APLICĂ ÎN STILUL SĂU NOILE REGULI – #STĂMÎNFERRARI, DAR ÎN PAPUCI DE CASĂ)

Din câte se pare, vedeta de la Kanal D s-a antrenat serios pentru supraviețuire și nu dă semne că s-ar teme de virusul ucigaș. Nici prezentatorul, dar nici membrii familiei sale nu au recurs la mască ori mănuși.

Vedeta Kanal D nu se teme deloc de virusul ucigaș

După ce s-a perindat prin magazin, Cosmin Cernat a umplut o sacoșă de cumpărături, pe care și-a pus-o tacticos pe umăr și a plecat la pas spre casă. Atât prezentatorul de la Kanal D, cât și familia acestuia au profitat de vremea frumoasă și au făcut puțină mișcare pe ruta supermarket-acasă. (VEZI AICI: CU CINE SE IUBEȘTE ACUM FOSTA SOȚIE A LUI COSMIN CERNAT, PREZENTATORUL EXATLON)

Cosmin Cernat nu folosește mască și mănuși de protecție

Carieră în lumea presei de 26 de ani

Cosmin Cernat (născut la 12 septembrie 1975, București) și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. El s-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”.

De-a lungul timpului, a prezentat emisiunile: “Ploaia de stele”, “Spune-mi prețul”, Stele de 5 stele” și “Șatra”. De asemenea, cunoscutul moderator TV a fost comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. În trecut, el a comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții consecutive. În 2010, Cosmin Cernat a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)