Cum l-am filmat pe fostul boss de la Sectorul 6 în “expediția” pentru gospodărie

Publicat: 21/04/2021 | 23:23

Fostul primar al Sectorului 6 a devenit ”casnic” de când a pierdut lupta pentru un nou mandat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ”expediția” pentru gospodărie a lui Gabriel Mutu într-un supermarket din Capitală.

Fostul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, care a pierdut cursa pentru un nou mandat în fața liberalului Ciprian Ciucu, s-a ”reorientat”. După patru ani petrecuți la cârma Primăriei Sectorului 6 din Capitală, fostul edil are timp berechet, acum, de cumpărături.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Gabriel Mutu în timpul unei sesiuni intense de shopping. Fostul primar și-a lăsat bolidul de lux în parcarea unui supermarket din Băneasa și a trecut ”la fapte”. Cu lista memorată în minte, dar și cu masca de protecție, Gabriel Mutu a luat un cărucior și a început ”inspecția” pentru a-și procura produsele necesare.

De remarcat este faptul că fostul edil a optat pentru o mască FFP2, cu etanșeitate și filtrare superioare banelelor măști chirurgicale, care să-i acopere nasul și gura. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL SECTORULUI 6, GABRIEL MUTU, SURPRIZĂ ULUITOARE! ZECI DE TINERI AU DANSAT PE „JERUSALEMA” )

Batoanele dietetice i-au atras atenția

Gabriel Mutu s-a plimbat printre rafturi ca un „explorator” profesionist al magazinelor. A analizat, a inspectat, dar la un moment dat ceva anume i-a atras atenția. Ei bine… batoanele dietetice i-au sărit în ochi fostului edil. Cel mai probabil, pandemia și-a spus cuvântul… iar Gabriel Mutu vrea să se mențină totuși în formă sau să scape de câteva kilograme în plus.

După ce și-a pus produsele dorite în cărucior, ex-primarul s-a îndreptat spre casă. A stat, liniștit, la rând, iar apoi a achitat nota. Ulterior… Gabriel Mutu și-a pus cumpărăturile în bolidul de lux, un Range Rover Sport, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, s-a urcat la volan și s-a îndreptat spre reședința lui. (VEZI ȘI: GABRIEL MUTU: OAMENII VOR SĂ VADĂ PROIECTE CONCRETE)

Gabriel Mutu, la o sesiune intensă de shopping

A pierdut cursa pentru un nou mandat

La finele lui octombrie 2020, Gabriel Mutu a pierdut cursa pentru un nou mandat în fața liberalului Ciprian Ciucu. Fostul edil le-a mulțumit bucureștenilor care l-au susținut și i-a urat succes și putere de muncă contracandidatului său.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, pentru mesajele și pentru sfaturile transmise. Apreciez efortul fantastic din ultimii ani, pe care l-a făcut fiecare dintre noi pentru a pune Sectorul 6 pe harta dezvoltării. Împreună am închegat o comunitate și am pornit pe singurul drum posibil: mai curat, mai verde, mai prosper.

Rămân alături de fiecare dintre dumneavoastră și fac un apel la continuarea proiectelor de suflet, pe care le-am susținut în acești patru ani, fie că ne referim la Bursa Primarului pentru elevi, la construirea de noi școli și grădinițe, renașterea simbolului Favorit, modernizarea infrastructurii rutiere și a tuturor parcurilor, cât și la măsurile necesare pentru ca fiecare cetățean să se simtă în siguranță acasă, în Sectorul 6. Urez succes noului primar și echipei sale, sănătate și putere de muncă!”, scria Gabriel Mutu, după învingerea suferită în 2020.

Gabriel Mutu este un jurist și om politic român. A fost senator român, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016. Fostul edil al Primăriei Sectorului 6 a fost ales pe listele PSD și a demisionat din Senat pe 22 iunie 2016. Gabriel Mutu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și al Academiei Naționale de Informații.

A fost primarul Sectorului  6 al Capitalei în perioada 5 iunie 2016 – noiembrie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.