Cum l-am filmat pe CTP la antrenament. Și-a exersat reverul și…

Publicat: 07/06/2020 | 23:10

După mai bine de două luni de izolare, Cristian Tudor Popescu s-a dezmorțit și și-a exersat reverul la o bază sportivă din Herăstrău. Un amic i-a fost adversar, iar “Crucișătorul presei românești” a impresionat din nou cu loviturile și mișcările din timpul jocului. CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate.

(VEZI AICI: MULTIMILIONARUL A GĂSIT “REȚETA” ÎMPOTRIVA COVID-19: SOARELE, TENISUL ȘI…)

Recent, autoritățile au anunțat că accesul pe terenurile de tenis se face doar pe bază de programare, în urma triajului epidemiologic și a măsurării temperaturii corporale făcute la recepție. În plus, trebuie respectate cu sfințenie normele de igienă și de distanțare socială. De asemenea, pe un teren nu au voie mai mult de trei persoane.

Aceasta au fost condițiile pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu, fan declarat al tenisului, a trebuit să le îndeplinească pentru a avea acces pe teren. Și pe care, logic, le-a trecut, din moment ce CANCAN.RO l-a filmat pe CTP la antrenament, în timpul unei partide contra unui amic. Jurnalistul s-a dezmorțit, astfel, după o lungă perioadă de izolare și și-a exersat reverul la o bază sportivă din Herăstrău.

CTP s-a dezmorțit la o bază din Herăstrău

(CITEȘTE ȘI: POVESTEA MICUȚEI CARE ÎI CALCĂ PE URME SIMONEI HALEP)

Expert al “sportului alb”

Cristian Tudor Popescu a arătat, încă o dată, că se pricepe bine inclusiv la “sportul alb”, pe care îl practică, la nivel de amatori, de ani buni. Serviciu, voleu, backhand, lob sau forehand, pe toate le-a exersat celebrul jurnalist în meciul cu adversarul său. Pe teren, CTP s-a prezentat cu un trening lejer, dar și cu “sculele” necesare unui practicant al tenisului.

(NU RATA: DEŞI O ŢINE PE ”SĂNDICA” (O DACIE SANDERO NOU-NOUŢĂ) ÎN FAŢA CASEI…CTP FACE PIAŢA CU MAŞINA DE SERVICIU! ”BLANŞETA” E DEJA ISTORIE)

Cât timp s-a aflat la baza sportivă, Cristian Tudor Popescu a respectat normele de protecție recomandate de autorități, semn clar că, cel puțin pe terenul de tenis, nu își propune să iasă din tipare. Sportul a părut să-l relaxeze și să-l facă să uite, poate, de disputele acerbe cu diverși politicieni și jurnaliști.

CTP, din nou pe terenul de joc, după o perioadă de izolare

Cine este Cristian Tudor Popescu

În vârstă de 63 de ani, Cristian Tudor Popescu este de profesie inginer. După Revoluție, a ieșit în evidență ca scriitor și jurnalist la ziarul Adevărul. Are inclusiv un doctorat în cinematografie. În ultima perioadă, a devenit o prezență constantă pe micul ecran, unde iese în evidență de fiecare dată, replicile savuroase și conflictele pe care le are pe diverse teme și în diferite domenii fiind de notorietate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)