Cum l-a umilit Tarzy pe Abi Talent în plină stradă. Rapper-ul l-a luat de urechi pe “Regele României” și… De unde a pornit conflictul. VIDEO

Publicat: 08/12/2019 | 12:36

Tarzy, un cunoscut cântăreţ de muzică rap originar din Craiova, l-a pus la punct pe Abi Talent, puștiul-minune care a răvășit internetul cu melodia ”Papuci Gucci”. Totul a pornit după ce ultimul l-a amenințat în cea mai recentă melodie pe Andrei Șelaru, alias Selly, un cântăreț și vlogger român, cu care Tarzy este bun prieten. De altfel, Tarzy și Selly sunt amândoi din Craiova.

Tarzy l-a reperat pe Abi Talent și, imediat, l-a luat de urechi, nu înainte de a-i arunca și o înjurătură. Vizibil speriat, Abi “Regele României” nu a avut replică și a încercat cum a putut să încheie conflictul. “Stai, frate, nu mai fi așa”, a murmurat Abi Talent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și filmarea!

Tarzy este bun prieten cu celebrul interlop Adrian Corduneanu, căruia artistul, în semn de respect, i-a compus o melodie intitulată „La Familia”. Cel poreclit “Spaima Moldovei” este din Iaşi.

De partea cealaltă, Abi Talent a rupt în două vizualizările de pe Youtube. A fost numărul 1 în trending timp de mai multe săptămâni și a ajuns la un record de accesări într-un timp extrem de scurt.

Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit tânărul artist pentru o publicație din România.