Cum l-a umilit pe Smiley o fetiță de 9 ani din Bacău, în culise la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 28/03/2020 | 09:40

Ca de fiecare dată, emisiunea ”Românii au Talent” nu oferă numai prestații de excepție ale multor concurenți sau replici ironic-incitante ale juraților. Există și situații pe care publicul nu le poate vedea, iar telespectatorii le urmăresc, amuzându-se, după ce înregistrările sunt difuzate.

Smiley este obișnuit să i se ceară autografe, să facă fotografii împreună cu fanii, să facă doar un semn, de multe ori, pentru ca un concurent sau o concurentă să i se alăture în culise. E drept că statutul de vedetă al lui Smiley face ca foarte mulți tineri să dorească să fie alături de el, mulți visând să-i calce pe urme. Numai că, de data aceasta, Smiley a avut parte de o surpriză de proporții.

(VEZI ȘI AICI: CE SURPRIZĂ! CINE SUNT DE FAPT CEI DOI COMPONENȚI AI DUO MAINTENANT, CARE AU LUAT GOLDEN BUZZ AZI-NOAPTE DE LA MIHAI PETRE, LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)

Se pregătea să intre în scenă o fetiță de 9 ani din Bacău, Amalia Enache. Și, firește, drumul ei s-a intersectat cu Smiley, cel care – alături de Pavel Bartoș – adaugă ”sare și piper” în întreaga atmosferă efervescentă a emisiunii ”Românii au Talent!”. Și ce să vezi? Surpriză uriașă!

Smiley a salutat-o pe concurentă, dar fetița… nici nu l-a băgat în seamă. Amalia Călin s-a dus direct pe scenă, trecând pe lângă vedeta Pro TV ca și când nici măcar nu l-a recunoscut. De altfel, privirea lui Smiley este sugestivă, în context, iar Pavel Bartoș, care ar fi dorit să bată ”cuba” cu fetița din Bacău, a fost luat, la rândul său, prin surprindere. ”Ia uite, nici nu i-a băgat în seamă”, s-a auzit de la masa juraților.

Smeiley și Pavel Bartoș au rămas… mască

(CITEȘTE ȘI: SARA ARDELEANU A ÎNCĂLCAT REGULILE PRO TV ȘI POATE FI DESCALIFICATĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT, DEȘI A PRIMIT GOLDEN BUZZ. CE A POSTAT CU 7 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE A FI DIFUZAT SHOW-UL)