Cum l-a scos Anda Călin pe Liviu Vârciu dintr-un uriaș impas financiar: ”A făcut un gest mare!”

Publicat: 07/05/2021 | 17:28

Specială se poate numi relația pe care o au Anda Călin și Liviu Vârciu și tocmai de aceea se ajută fără reținere atunci când este nevoie. Anda a făcut, însă, un gest mare pentru fostul component al trupei L.A.

Chiar Liviu Vârciu a povestit cum l-a ajutat Anda atunci când avea nevoie de bani ca de aer. Se întâmpla în perioada în care Liviu Vârciu lucre la un film, iar bugetul alocat l-a secat de bani. Producător al filmului fiind, artistul a constatat că bugetul alocat, 100.000 de euro, este prea mic, astfel că a fost nevoit să împrumute. Anda i-a sărit, necondiționat, în ajutor. (CITEȘTE ȘI: CARMINA, FIICA LUI LIVIU VÂRCIU, A FĂCUT DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA CU TATĂL EI: ”NE-AM MENȚINUT PE LINIA DE PLUTIRE”)

Cum l-a scos Anda Călin pe Liviu Vârciu dintr-un uriaș impas financiar: ”A făcut un gest mare!”

Și nu i-a fost nici ei ușor, dar a făcut-o pentru Liviu! Și-a vândut casa, pentru a-l ajuta. „Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a povestit Liviu Vârciu, la Xtra Nignt Show. (NU RATA: LIVIU VÂRCIU ȘI-A “AVANSAT” IUBITA LA “GRADUL” DE ȘOFER PERSONAL, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ PERMIS)

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de ceva ani, iar din relația lor s-a născut o fetiță, Anastasia. Artistul mai are o fiică, Carmina, dintr-o relație cu Ami Teiceanu.