Cum l-a afectat pandemia de COVID-19 pe Adrian Minune. “A fost rău! Am plătit mai multe amenzi decât am cântat”

Publicat: 21/04/2021 | 11:13

Invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, Adrian Minune a vorbit despre spectacolele din pandemie, relația pe care o are cu copiii săi, dar și cu soția sa, Cati, alături de care are o relație de 30 de ani.

Adrian Minune recunoaște că pandemia l-a afectat din punct de vedere financiar, dar este mulțumit că a petrecut mai mult timp cu familia lui.

Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, a spus Adrian Minune, potrivit Prima TV.

Ce reacție are Adrian Minune când își vede nepoțica

Cea mai mulțumită a fost, de departe, Cati, care s-a bucurat să-i aibă acasă pe toți membrii familiei. “M-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și  că ne-a ținut mai aproape”, a spus aceasta.

În continuare, Cati a dezvăluit cum reacționează Adrian Minune când își vede nepoțica. “Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Carmen își da seama cât de mare e fata lui”, a povestit Cati.

Va petrece Paștele în Dubai

Adrian Minune a dezvăluit, totodată, unde va petrece Paștele 2021. “Soția mea este foarte modestă, mi-a făcut o surpriză, mă duce în Dubai, facem Paștele acolo. O să stăm o săptămâna, revenim după Paști și ne apucăm de filmări și de muzică”, a mai precizat artistul.

Ce relație are cu copiii săi

În final, cunoscutul cântăreț de manele a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi și ce educație le-a oferit.

Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su.  Pe copii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa”, a mai spus Adrian Minune.

Îmi place să ies afară, în cluburi, îmi place distracția. Îmi plac mașinile și mai îmi place viața. Atunci când iubești, înflorești. Suntem fericiți, ne iubim. De 30 de ani ne iubim altfel. Dacă m-aș mai naște odată, aș face la fel”, a încheiat Adi Minune.