Cum își răsfață Nicoleta Guță mezinul. Nikolas învață de mic ce înseamnă luxul

Publicat: 10/12/2020 | 10:11

Fiul Nicoletei Guță învață de mic ce înseamnă! Nikolas a fost pozat de mama lui lângă mașina ei de zeci de mii de euro și este răsfățat la maximum de membrii familiei sale.

Mândră nevoie mare, Nicoleta Guță a vrut să le arate tuturor ce minunăție de băiat are. Artista l-a fotografiat pe mezinul familiei lângă bolidul de lux a cărui valoare se ridică la peste 40.000 de euro.

Cu siguranță, atunci când va împlini 18 ani, Nikolas va putea conduce o astfel de mașină. Nu de alta, dar toată familia lui Nicolae Guță este obișnuită cu luxul și opulența. Toți trăiesc pe picior mare!

Nicoleta Guță și fiul ei, Nikolas

Nikolas nu îi calcă pe urme mamei sale. Băiatul își dorește să fie fotbalist, iar Nicoleta Guță îl sprijină necondiționat în decizia luată. În contextul pandemiei de coronavirus, antrenamentele i-au fost anulate lui Nikolas așa că mamei lui i-a venit o idee genială.

Nicoleta Guță i-a construit fiului ei un teren de fotbal din marmură, pe terasa casei lor. Astfel, mezinul familie nu-și va ieși din mână și se va putea antrena în continuare. Nicoleta Guţă are o relație specială și cu fiul ei mai mare. În urmă cu puțin timp, povestea că se înţelege foarte bine cu Gabriel, care a făcut-o bunică la vârsta de 35 de ani, dar şi cu nora ei, pe care o consideră ca pe propriul copil. (CITEȘTE ȘI: DIN CE FACE BANI GABRIEL, FIUL NICOLETEI GUȚĂ. “OFER DOUĂ PE UNA! NU VENIȚI CU…”)