Cum își racola victimele pianistul pedofil de la Românii au Talent. Ce le făcea copiilor fostul concurent de la Pro TV

Publicat: 27/02/2020 | 11:02

Traian Yannis Constantin, pianistul care a fost trimis direct în finala Românii au Talent acum câțiva ani are o metodă inedită de a-și racola victimele. Pedofilul care a mărturisit că a avut o erecție în timp ce medita la pian un elev de la 10 ani este, în continuare, în căutare de tinere talente. 

Pianistul pedofil de la Românii au Talent este în căutare de copii cu potențial! După ce a povestit că a avut o erecție atunci când l-a atins un copil de 10 ani pe organul genital, Traian Yannis Constantin nu se oprește și tot caută tinere speranțe ale muzicii!

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, deși i s-au adus numeroase acuzații de pedofilie, Traian Yannis Constantin încă este profesor de muzică, la o şcoală generală din Capitală. Mai mult, pianistul pedofil a lansat și un site unde le solicită copiilor să se laude cu diplomele pe care le-au primit la diverse concursuri și chiar caută, în continuare, victime pentru…meditații!

În urmă cu 5 ani, Traian Yannis Constantin a fost dat afară de la Românii au Talent, după ce i s-au adus grave acuzații de pedofilie. Tot pentru sursa citată, pianistul pedofil a povestit cum a avut o erecție, în timp ce medita la pian un copil de numai 10 ani.

„În luna ianuarie am avut un elev – fiul unui diplomat, angajat la o ambasadă. Băiatul are zece ani… În timp ce ne aflam la pian, tânărul mi-a pus mâna pe picior și a început să mă mângâie. M-a șocat când mi-a atins penisul, apoi a încercat să își bage mâna în pantaloni. Atunci l-am oprit…Totul a decurs normal, iar eu am plecat acasă. I-am trimis un e-mail tatălui, în care i-am explicat că fiul lui are un comportament deviant. I-am spus și că eu nu am mai întreținut relații sexuale de mult timp și, când mi-a atins organul genital, am avut erecție. A fost singurul incident ieșit din comun de la începutul anului până astăzi. Cu siguranță acel părinte a depus plângere“, spunea, în urmă cu ceva timp, Traian Yannis Constantin, pentru sursa menționată.