Cum își protejează Anamaria Prodan familia împotriva infecției cu noul coronavirus: ”Viața trebuie să meargă înainte!”

Publicat: 15/03/2020 | 19:00

Îngrijorarea legată de răspândirea infecției cu noul coronavirus este din ce în ce mai accentuată, iar numărul persoanelor testate pozitiv la COVID-19 a crescut la 139, potrivit informațiior furnizate de autorități.

Anamaria Prodan a lansat, la rândul său, un apel în mediul online, postând, totodată, și o fotografie în care apare, alături de copii, cu mască chirurgicală. Vedeta i-a îndemnat pe toți urmăritorii săi să respecte regulile de igienă și să se spele pe mâini cât mai des posibil, așa cum sunt și recomandările reprezentanților Ministerului Sănătății. Ca și alte vedete, Anamaria Prodan și-a păstrat tonul optimist, considerând că viața ”merge înainte” și că nimeni nu ar trebuie să intre în panică.

”Viața trebuie sa meargă înainte! Urmați regulile de igienă ! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtati masca sa va protejați și sa-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică !!! Împreună învingem orice virus !!!!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei postate.

Anamaria Prodan le-a transmis fanilor săi că trebuie să respecte toate regulile de igienă

Anamaria Prodan, despre Sarah: ”Cred că Sarah o să facă prima”

Celebra impresară a mărturisit – în cadrul show-ului ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, de pe Antena Stars – că o vede pe Sarah „spărgând gheața” și făcând copii înaintea Rebeccăi. 

„Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. Despre viața ei, Anamaria Prodan poate spune numai cuvinte de laudă. Și nu doar ea, ci și cei care o cunosc!

Pe lângă cariera pe care și-a construit-o, sexy0impresara se poate lăuda și cu o familie superbă și extrem de unită. Anamaria Prodan a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 27 ani și susține că aceasta este vârsta ideală pentru a avea un copil, cu atât mai mult cu cât trebuie să îți și trăiești viața și să treci prin tot felul de experiențe pentru a putea fi pregătită, ca femeie, să dai viață.