Cum își menține Amalia Năstase silueta după ce a slăbit 32 de kilograme. „Doctorul mi-a spus că…”

Publicat: 20/12/2019 | 20:13

Imediat după ce a născut în toamna anului 2015 un băiețel, rod al iubirii cu Răzvan Vasilescu, Amalia Năstase a început lupta cu kilogramele în plus! Între timp, vedeta a reușit să slăbească spectacolus, iar în prezent are o siluetă de invidiat.

(CITEȘTE ȘI: AMALIA NĂSTASE A DAT NAS ÎN NAS CU KIM KARDASHIAN ÎN AMERICA! CUM S-AU FOTOGRAFIAT!)

A dat jos nu mai puțin de 32 de kilograme. Recent, în cadrul unui interviu, Amalia Năstase a dezvăluit care este dieta pe care o urmează și care o ajută să nu mai acumuleze nici măcar un gram.

Anul acesta am reuşit să slăbesc 32 de kilograme, lucru pe care nu-l credeam la începutul lui 2019. Dieta oloproteică nu exista în România în luna ianuarie, iar acum este a doua în căutările românilor pe Google. Am reuşit să inspir şi alţi oameni şi asta mi-a dat enorm de multă încredere în mine. Îmi scriu persoane care îmi povestesc că erau programaţi la chirurigie pentru a-şi tăia stomacul şi au renunţat când au aflat de dieta mea. Nu credeam că o să reuşesc să mai slăbesc vreodată.  Dieta am făcut-o publică pentru a mă ajuta să mă responsabilizez.

De sărbători o să gătesc cozonaci, tarte, prăjituri şi o să mănânc doar nişte cărniţă de purcel cu salată verde. Eu slăbesc când mănânc carne grasă. Eu pun pe toată lumea să mănânce ce nu pot eu. Doctorul mi-a spus că am voie o dată pe săptămână să mănânc orice, dar eu mă cunosc. Nu puteam să rezist în faţa unei tăvi cu fursecuri. Nu mă opream până nu o mâncam pe toată, aşa că mai bine îmi văd de treaba mea„, a declarat Amalia Năstase la un post de televiziune.

(VEZI ȘI: AMALIA NĂSTASE S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU RĂZVAN VASILESCU! MĂRTURII EMOȚIONANTE DESPRE CEREMONIE: “ESTE UN INEL DE LOGODNĂ, CARE ESTE ŞI VERIGHETĂ”)

Amalia a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010

Amalia a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010. În prezent, fosta soție a lui Ilie Năstase e căsătorită cu afaceristul Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiat. Toma s-a născut pe 8 octombrie în 2015. Din căsătoria cu fostul tenismen, Amalia Năstase are două fete: Emma și Alessia.

Am învățat foarte multe de la Ilie. Cu el am plecat prima dată din țară. Și alături de el am intrat într-o lume în care nu prea ai cum să intri. M-a prezentat unor oameni, care erau miliardari și a trebuit să învăț cum trebuie să mă comport.

Avem o relaţie excelentă, ne iubim foarte mult cele două fete pe care le avem împreună. În continuare, calităţile lui şi ale mele sunt nişte calităţi care construiesc ceva frumos (…). Ilie va fi bine, pentru că el este un om bun la suflet şi el are un Dumnezeu al lui”, a spus Amalia Năstase în urmă cu ceva timp.