Cum își alinta Ștefan Bănică amantele. Ce lucru strict le cerea artistul, la fiecare întâlnire

Publicat: 11/04/2021 | 12:00

În anul 2006, Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au căsătorit, iar atunci a fost începutul unei povești de iubire ce avea să dăinuiască veșnic. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar artistul a început să o înșele pe fosta zână a Surprizelor după numai 2 ani de mariaj.

După numai 2 ani de căsnicie, Ștefan Bănică a început să o înșele pe Andreea Marin. La un moment dat, artistul i s-a confesat maseurului familiei și i-a spus acestuia totul despre aventurile sale amoroase.

Ei bine…Ștefan Bănică a fost mereu un bărbat extrem de dorit și a profitat din plin de acest lucru. Pe amantele sale le alina cu apelativele „păpușă” sau „păpușică” și era extrem de strict cu ele. La fiecare întâlnire, Ștefan Bănică avea o singură mare cerință: punctualitatea.

Se pare că artistului nu-i plăcea ca fetele să întârzie, așa că le repeta mereu acest aspect, fiind extrem de strict în privința întârzierilor.

De asemenea, în anul 2011, acasă la Ștefan Bănică, respectiv într-o garsonieră, a venit o femeie brunetă, ce putea fi extrem de ușor de confundat cu Andreea Marin. Domnișoara misterioasă nu era nimeni alta decât Lavinia Pîrva, care a fost extrem de șocată de faptul că ar putea fi fotografiată, la ieșirea din imobil.

Andreea Marin era umilită de Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și Sabin Ivanof au fost prieteni foarte buni. La un moment dat, soțul Simonei Pătruleasa a vorbit despre mariajul dintre artist și Andreea Marin, scoțând detalii șocante la iveală.

Se pare că atunci când Andreea Marin avea tupeul să-i răspundă lui Ștefan Bănică, acesta o lovea. Mai mult, Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza violențelor la care o supunea soțul său.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

Sursă foto: Instagram