Cum încearcă Margherita de la Clejani să atragă atenția, de când s-a făcut mare divă. O vezi și nu o mai recunoști!

Publicat: 30/01/2020 | 20:15

Margherita de la Clejani s-a făcut mare divă! Nu o spunem doar noi, o spune ea, în mod direct, prin ultimele postări pe care le-a făcut, pe rețelele de socializare. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a dat uitării trecutul și s-a tunat cum a putut mai bine, după care a căutat fel și fel de metode prin care să poată atrage atenția urmăritorilor săi. 

De când s-a tunat și arată mai ceva ca surorile Kardashian, Margherita din Clejani a descoperit metoda perfectă prin care le poate atrage atenția fanilor săi. Pe contul său de Instagram, artista a început să încarce tot felul de postări prin care le arată tuturor cât de sexy este, dar, cu toate acestea, nu toți urmăritorii ei apreciază noua imagine pe care o afișează Marga, în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Margherita (@margheritaclejani) pe

Dezinhibată, îmbrăcată din ce în ce mai sumar și extrem de deschisă cu publicul său de pe Instagram, Margherita din Clejani se filmează dansând lasciv, în tot felulș de ipostaze, care mai de care mai indecente.

Desigur, perucile blonde, acidul hialuronic din buze și machiajul excesiv nu lipsesc nici ele, căci Marga a prins „cheia” succesului și acum se folosește de acest lucru cum poate mai bine. Și, se pare că îi merge de minune, căci „publicul” Margăi, cel format din oameni care îi apreciază stilul, este foarte încântat și o „bombardează” pe fiica lui Ioniță din Clejani cu like-uri, dar și cu comentarii care mai de care mai…obraznice!