Cum încearcă fostul concurent de la „Burlăcița” să „fenteze” autoritățile. Aflat sub control judiciar, musculosul iordanian a decis să…

Publicat: 21/06/2020 | 12:47

Noi detalii incredibile despre cazul musculosului de la Antenă au ieșit la iveală. Aflat sub control judiciar, Suhaib Meshah, tânărul iordanian care a beneficiat de statutul de refugiat la noi în țară, încercă să ”fenteze” autoritățile pentru a se bucura din plin de viață. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informațiile uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile, de ultimă oră, legate de modul în care încearcă să ”fenteze” măsura controlului judiciar musculosul de la „Burlăcița”, implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane. (CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A MUSCULOSULUI DE LA “BURLĂCIȚA” ÎȘI POVESTEȘTE CALVARUL. “ȘI ACUM VISEZ BĂTĂILE” + “ERAM FORȚATĂ SĂ…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de câteva zile, tânărul iordanian Suhaib Meshah a apelat la un artificiu pentru a se bucura din plin de libertate. Musculosul aflat sub control judiciar și-a schimbat domiciliul. Inițial, tânărul iordanian avea reședința în București, dar de ceva timp, s-a mutat la Constanța. În mod total suprinzător, această mutare s-a petrecut în contextul în care, recent, după relaxarea restricțiilor impuse din cauza crizei medicale, pe litoral s-a dat startul sezonului estival. Astfel, musculosul de la Antenă se poate bucura din plin de viață, la mare, cu toate că, periodic, trebuie să dea cu subsemnatul în fața autorităților. (NU RATA: MUSCULOSUL DE LA “BURLĂCIȚA”, ACUZAT CĂ AR FI AGRESAT MAI MULTE FETE DE ORAȘ)

Musculosul de la ”Burlăcița” încearcă să „fenteze” controlul judiciar

MărturIi cutremurătoare

Sub protecția anonimatului, una dintre cele nouă victime ale lui Suhaib Meshah a povestit cu lux de amănunte evenimentele violente de care a avut parte.

”Îmi este frică pentru familia mea, mai exact pentru tatăl meu. Din această cauză doresc să îmi păstrez anonimatul. Știu de ce este capabil și îmi este frică de el. Eu am trăit o adevărată traumă și acum visez bătăile pe care le luam și cum eram forțată să stau în casă fără să am posibilitatea să cer cuiva ajutorul. El mă bătea mereu până mă învinețeam și nu mă lăsa să ies din casă până nu îmi treceau vânătăile.

În tot acest timp, n-am putut să iau legătura cu familia mea sau cu tatăl meu. Eram mereu constrânsă și credeam că o să mă omoare la un moment dat. Nu cred că este corect ca el să fie lăsat în libertate având în vedere că sunt cel puțin nouă persoane traumatizate. El este în libertate și doarme liniștit, iar noi trăim cu traumele provocate de el. Nu este corect să fie lăsat în libertate și prezentat la televizor ca o vedetă nevinovată”ne-a mărturisit tânăra.

Suhaib Meshah a fost condamnat într-un alt dosar
Suhaib Meshah a fost condamnat într-un alt dosar

Condamnat și pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise

Recent,  magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București l-au condamnat pe Suhaib Meshah la plata unei amenzi de 3.000 de lei, la care s-a adăugat și suma de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Mai mult decât atât, vedeta Antenelor a fost atenționată de judecători că sentința se poate transforma în închisoare dacă se constată neplata cu rea-credință.(NU RATA: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU 4.000 LEI! MOTIVUL…)

”În baza art. 336 alin.2 C.p., art. 61 alin. 1, 2, 3 C.p. rap. la art. 61 alin. 4 lit. c) C.p. şi cu aplicarea art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser (…) la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.000 lei (stabilită prin sistemul zilelor – amendă, corespunzătoare unui număr de 150 zile – amendă, înmulţite cu suma de 20 lei, aferentă unei zile – amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe.

În baza art. 63 C.p. atrage atenţia inculpatului că, în situaţia sustragerii cu rea-credinţă de la plata amenzii penale, instanţa poate înlocui pedeapsa amenzii penale cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”scrie în decizia judecătorilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)