Cum încearcă Alex Bodi să își înstrăineze averea ca să scape de sechestru. Am descoperit la cine a ajuns Lamborghini-ul său de 200.000 €

Publicat: 15/12/2020 | 23:31

Arestat preventiv într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, Alex Bodi ar încerca să își pună la adăpost averea. Din spatele gratiilor, musculosul din Mediaș ar fi recurs la o ”stratagemă” pentru ca măcar o parte din bunurile sale să nu ajungă sub sechestrul instituit de procurori.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente exclusive legate de modul în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar încerca să-și pună la adăpost o parte din avere.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi pus la cale o strategie ingenioasă. Din câte se pare, controversatul Bodi, implicat într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane, ar încerca prin tot felul de mijloace să-și „salveze” bunurile, pentru nu a ajunge sub sechestrul autorităților. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU VICTIMELE GRUPĂRII LUI ALEX BODI: POLIȚIA E ÎN ALERTĂ)

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ar încerca să-și pună la ”adăpost” averea

SUV-ul Lamborghini Urus, înapoi la vechiul proprietar

Potrivit unui document care a intrat în posesia D.A.S, Alex Bodi ar fi fost notificat de firma de la care, în iarna anului trecut, a achiziționat SUV-ul Lamborghini Urus. Vechiul proprietar al bolidului, evaluat la 200.000 de euro, susține că ”ex-ul” Biancăi Drăgușanu nu ar avea cum să asigure mentenanța mașinii din cauza „situației delicate” în care se află și cere să reintre în posesia acesteia.

Mai pe șleau, reprezentanții firmei care i-au vândut bolidul de lux par să fie ”băieți buni” și se gândesc atât la mașina vândută, cât și la incapacitatea de plată a controversatului afacerist din Mediaș.

CANCAN.RO vă prezintă, în premieră, documentul prin care Alex Bodi e notificat să cedeze bolidul de 200.000 de euro vechiului proprietar. (NU RATA: CE I-AR LIPSI CEL MAI MULT LUI ALEX BODI DUPĂ GRATII. „E DISTRUS!”)

Alex Bodi, notificat să înapoieze SUV-ul de 200.000 de euro

Conform unor surse din anturajul ”ex-ului” Biancăi Drăgușanu, mașina de 200.000 de euro nu ar fi singurul bun pe care Alex Bodi ar încerca să-l ”ferească” de sechestrul autorităților.

Din arest, Alex Bodi ar plănui tot felul de alte ”stratageme” prin care să-și pună la ”adăpost” o parte din avere. (NU RATA: MEMBRII GRUPĂRII SPORTIVILOR, ÎN DOSARUL LUI ALEX BODI! APAR NUME GRELE)

Alex Bodi, un personaj controversat

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, arestat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

În urmă cu aproximativ o lună, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.