Cum îl strigă Gina Pistol pe Smiley când sunt în casă și nu îi vede nimeni: “Așa îl cheamă?”

Publicat: 23/04/2020 | 17:40

Gina Pistol și Smiley se află ”la izolare”, respectând măsurile de distanțare socială impuse de starea de urgență decretată de președintele Iohannis din cauza pandemiei de corononavirus, iar ”între 4 pereți”, așa cum se mai spune, poate interveni, uneori, și plictiseală.

Însă Gina, ca și alte vedeta ale showbizului autohton, a descoperit în TikTok una dintre modalitățile prin care poți face față cu succes acestei perioade, plus că reușești să ții și legătura cu fanii. Care nu sunt deloc puțini, de altfel. De data aceasta, Gina le-a făcut admiratorilor o surpriză, iar aceștia au aflat cum îl strigă vedeta, prin casă, pe Smiley. Iar unora nu le-a venit să creadă. De ce? Fiindcă Gina i se adresează cu… prenumele din cartea de identitate.

”Andrei!”, spune Gina, alegând și ”tehnica îmbătrânirii instant”, pentru a fi cât mai sugestivă. ”Cât crezi că mai durează izolarea asta?” Iar Smiley, înainte de a ”îmbătrâni” la rândul său, are o reacție demnă de un film horror, pentru că chipul agelic al Ginei este transformat radical. În același timp, partenera sa de viață continuă să întrebe, amuzându-se: ”Cât mai durează, cât mai durează?

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI CU SMILEY ȘI GINA PISTOL DIN AUTOIZOLARE! ȘI-AU RECUNOSCUT RELAȚIA: ÎL SĂRUTĂ ȘI ÎI FACE DECLARAȚII ÎN DIRECT)

”Zăpăciți mai sunteți!”

Firește, fanii au reacționat imediat după ce au văzut respectivul filmuleț ”înspăimântător”.

”Pe Smiley il cheama andrei sau zice la mișto?”, a întrebat cineva care nu știa că numele lui Smiley, în cartea de identitate, este Andrei Tiberiu Maria. ”Ok știam ca sunt împreună, dar nu știam ca pe Smiley îl cheamă Andrei”, ”Gina, noroc cu tine ( AsiaExpres) asa nu am simțit izolarea asta, dar ce vom face ca în seara asta este marea finala și se termina…. ????????????????????????????”, ”Eu nici nu știam ca sunt împreuna, și nici ca numele lu Smiley este Andrei ????????????????‍♂️”, ”Deci, pe Smiley îl cheamă Andrei”, ”Zapaciti mai sunteți ????????????”, ”Reacția lui Andrei face tot clipul ????????????????”, ”Simpatici❤️❤️❤️❤️”, au fost alte comentarii postate de admiratorii celor doi.

(VEZI ȘI AICI: SMILEY A RUPT TĂCEREA! CE A FĂCUT ARTISTUL ÎN SUA CU GINA PISTOL. “AM AVUT BUCURIA SĂ…”)