Cum îl consolează fiica Andreei Esca pe Mario Fresh, după ce a fost bătut crunt la mare: ”Iubire 24 h”

Publicat: 17/06/2020 | 09:06

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, știe care este tratamentul „perfect” pentru vindecarea partenerului ei: iubirea. Tânăra de 19 ani le-a arătat fanilor pe Facebook ce face pentru Mario Fresh în această perioadă.

Duminică , în jurul orei 7 dimineața, Jador, Mario Fresh și cameramanul de 16 ani al acestora au fost ”măcelăriți” cu cruzime în public, pe litoral. Fiica Andreei Esca a asistat cu groază la scenele rupte din filme de acțiune. Bătăușii au încetat să îi lovească pe cei trei băieți abia după ce Alexia Eram a țipat din răsputeri ca aceștia să înceteze. Lino Golden a avut inspirația să se retragă la hotel cu câteva ore înainte de scandal.

CITEȘTE ȘI: Cum i-a ”cumpărat” Alex Bodi iertarea Biancăi Drăgușanu! Afaceristul i-a trimis un cadou de peste 30.000 de euro după noaptea petrecută în club

Mario Fresh a ieșit ”șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.

Din primele informații, se pare că masacrul ar fi început din cauză ca Jador ar fi refuzat să facă poze cu niște fete, cu câteva ore în urmă, în clubul în care aceștia își făcuseră apariția în Mamaia.

CITEȘTE ȘI: Cum au fost filmați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și Lino Golden înainte de bătaia cruntă de pe litoral: “Aduceți săbiile din mașină” | VIDEO

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Alexia îi dă curaj și iubire

Alexia Eram este, probabil, principala sursă de energie în acest moment pentru Mario Fresh, după evenimentul neplăcut la care a participat. Fiica Andreei Esca arată că își dorește ca iubtiul ei să își revină după scandalul teribil la care și ea a asistat terifiată. Aceasta a postat o imagine în care stă în brațele iubitului ei, iar dragostea ”plutește în aer”, cu alte cuvinte. La descrierea fotografiei, Alexia a scris „iubire 24 de h”, semn că acesta este tratamentul la care este supus în acest moment Mario Fresh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

LOVE 24 H?

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram) pe