Cum îi răspunde Anamaria Prodan unui bărbat care o asaltează cu avansuri: „Ar fi și tâmpit să nu facă, să nu-și încerce norocul”

Publicat: 09/03/2020 | 10:26

Anamaria Prodan este o femeie puternică ce activează cu succes într-o lume a bărbaților. Tocmai de aceea, sexy-impresara nu a fost ocolită deloc de avansurile celor care râvnesc la ea și care și-ar dori, sub orice formă, să îi atragă atenția cumva. Și, pentru că toată lumea se întreabă cum gestionează Anamaria situațiile în care primește avansuri pe bandă rulantă, vedeta a răspuns chiar ea!

Cine a spus că este greu să fii femeie, într-o lume a bărbaților, înseamnă că nu o cunoaște deloc pe Anamaria Prodan! Sexy-impresara face față cu brio atât activității sale, cât și avansurilor pe care le primește din partea multor indivizi.

Tocmai pentru că toată lumea este curioasă cum anume gestionează vedeta aceste situații, răspunsul l-a oferit chiar ea, la Antena Stars. Anamaria Prodan a mărturisit că bărbații îi fac avansuri și, în general, bărbatul este dator să își încerce norocul, după cum chiar ea spune. Pentru că este o femeie frumoasă și puternică, vedeta știe cum să pună „stop” atunci când lucrurile degenerează și știe ce replică trebuie să le dea celor care „sar calul”, după cum se spune în popor.

”Întotdeauna lumea mă întreabă cum este să lucrez în lumea bărbaților sau dacă bărbații mi-au făcut avansuri…ok, daca sunt singura femeie în lumea barbaților, oare cum ar trebui? Și daca fac, rămân cu facutul, tot îi iubesc așa, că sunt prietenii mei sau cunoștințele mele și pe măsura ce mă cunosc înteleg că nu e loc. Ar fi și tâmpit să nu facă avansuri, să nu încerce, să nu-și încerce norocul. Sunt crescută în lumea bărbaților, am un plus că înțeleg și femeile și bărbații (…) Femeia trebuie să fie capabailă sa gestioneze chestia asta fară să faca bărbatul să se simtă prost că a încercat, să-l facă să înțeleagă că respectul, normal, se câștigă” a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.